Radovljica v znamenju 6. Festivala čooolade

Radovljica, 11. 4. 2017 – Letošnji 6. Festival čokolade v Radovljici bo potekal tri dni od 21. do 23. aprila. Prizorišče ostaja razdeljeno na več lokacij. Nataša Mikelj, direktorica Turizem Radovljica je povedala, da bodo na Vurnikovem trgu obiskovalci lahko igrali čokoladno ruleto, si ogledali kulinarične šove, čokoladne skulpture in čokoladne slike ter Tovarno čokolade od zrna do tablice, kjer se bodo predstavili domači in tuji priznani proizvajalci čokolade.


Na parkirišču pred mestom pripravljajo čokoladno dirko s skiroji, pred Grajskim dvorom pa bosta šotor Živ žav in Lepotilni šotor. Širitev so uvedli zaradi izjemo velikega obiska festivala, poleg tega pa želijo razbremeniti osrednje prizorišče na Linhartovem trgu. Na novih prizoriščih so poskrbeli za zanimiva doživetja za vse generacije.

Gorazd Hartner, vodja prodaje in marketinga s potniškega prometa pri Slovenskih železnicah pa je povedal, da bo na muzejskem vlaku, ki bo tudi letos, v nedeljo, 23.4., pripeljal iz Ljubljane, bo potnike tokrat animiral čokoladni Linhart. Med vožnjo bodo obiskovalci degustirali čokolado, zanje pa so pripravili še zanimive nagradne igre. Priporoča se nakup vozovnic v predprodaji. Sicer pa na festival vse tri dni lahko pridete tudi z rednimi linijami vlakov Slovenskih železnic.


Festival bo potekal tri dni od 21. do 23. aprila. V petek, 21. aprila od 15.00 do 20.00, v soboto od 9.00 do 20.00 in nedeljo od 9.00 do 19.00. Prireditveni šotor »Gostilna v parku« pa bo vsak dan obratoval do 20.00. V tem šotoru bo gostinska ponudba ter glavno glasbeno in plesno dogajanje./poroča Janez Platiše

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s