Razlika med hrvaškim in slovenskimi tajkuni

Todorić lastnik Akrokorja

Ivica Todorić: Glejte spoštovani delavci Agrokorja, kaj vam delajo. Potem ko ste garali zame za 2800 kun (420 evrov), da smo lahko kupili grad, vile na morju, helikopter, jahto in druge luksuzne stvari jih zdaj hočejo neko tipi, od politike imenovani razprodati. Res, to je sramota, da tako ravnajo s premoženjem, ki ste ga vi, spoštovani moji delavci z odrekanjem od svojih ust kupili.

Boško Šrot in Igor Bavčar, ki sta bila vpletene v menedžerske prevzeme Pivovarne Laško in koprskega Istrabenza.
Poglejte Slovence! Tam so prodali podjetja z delavci vred in luksuzne dobrine pustili vodilnim, ki so njihova podjetja pokradli. Njihovi politiki znajo ceniti podporo, ki so je bili deležni s strani njihovih tajkunov. Naši, ki so še nedavno morali klečali pred mano, pa zdaj prodajo vaše z muko zasluženo premoženje.
Poglejte gospoda Bavčarja kaj je naredil, pa mu nič nočejo. Ravno nasprotno, ob vsem sranju, ki ga je zakuhal, da bi bil fit mu omogočajo, da igra košarko.
Jaz pa se sekiram za Agrokor, ki ga le nisem znal voditi.

Agrokor poslovna zgradba


V Sloveniji, kjer so bili še hujši nesposobneži, kot jaz pa tamkajšnji tajkuni lahko živijo naprej, kot da niso nič prisvojili zase, čeprav se ve, da je izginilo na desetine milijard slovenskega davkoplačevalskega denarja.

Nekdanji predsednik uprave Merkurja Bine Kordež
Celo več! V Sloveniji eni postanejo, kljub temu da so v zaporu gospodarski komentatorji pri nekih kvazi medijskih raziskovalnih portalih, drugi bodo postali predavatelji, da študentom obrazložijo, kako je treba “ravnati”, da obogatiš, tretji počivajo na Dobu.
Vidite! Res je razlika med slovenskimi in naši tajkuni. Tam jih nihče ne obsoja. Podjetja, ki jih uničijo jih prodajo nam, Srbom ali Italijanom. Oni pa so ostanejo zaščiteni, kot svete indijske krave.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s