Hotel Center nov sodoben hotel v središču Novega mesta vabi tudi s posebno ponudbo

Hotel Center Novo Mesto

Nedavno je Novo mesto dobilo nov Hotel Center. Ta sodoben hotel najdete v središču Novega mesta na Glavnem trgu, kjer boste takoj začutili utrip mesta in prijaznost domačinov, hkrati pa tudi mir in lepoto neokrnjene narave ter reke Krke, ki objema Novo mesto.

V prvem in drugem nadstropju je 17 dvo- ali triposteljnih, sodobno opremljenih sob in v mansardi 11 sob s skupnimi sanitarijami ter skupnim bivalnim prostorom in veliko teraso na strehi hotela. Vse sobe imajo brezplačen WI-FI in so klimatizirane.

Hotel Center Novo Mesto_soba

Hotel ima tudi kavarnico in sodobno opremljeno konferenčno dvorano za organizacijo predavanj, izobraževanj, delavnic, poslovnih dogodkov, sestankov … in še mnogo drugih dejavnosti ter dogodkov

Hotel Center Novo Mesto_bife

Zakaj naj bi bila izbira Hotela Center dobra odločitev?

Lokacija hotela je v središču mesta omogoča, ki gostom povezanost z mestom, prebivalci in bogato kulturno ter naravno dediščino. Hkrati prijazno mesto nudi mir in varnost ter bivanje v prostoru, kjer sta narava in človek še vedno v sožitju.

pogled na Novo mesto z zraka

Novo mesto z reko Krko in okolico nudi obilo možnosti za številne izlete in oglede znamenitosti, športne aktivnosti, sproščanje in raziskovanje (za kolesarje posebej zanimivo).

V Hotelu Center po želji poskrbijo za: najem avtomobila, koles, kanujev …, organizirali vam bomo oglede in izlete; poiskali vodnika za izlete, kolesarske ali pohodne ture; organizirali vam bomo poslovne, kulturne, zabavne ali športne dogodke; svetovali vam bomo pri izbiri dobrih restavracij in gostiln; prisluhnili bomo vašim željam in poskrbeli, da se boste pri nas počutili lepo.

Reka Krka_pogled na mesto

Za dodatna pojasnila in rezervacije so vam na voljo na: Telefonu: +386 (0)7 30 21 800, Mobitelu: +386 (0)51 30 10 30 ali po elektronski pošti: info@hotel-cente.si. Več o hotelu si lahko ogledate tudi na njihovi spletni strani www.hotel-center.si.

Posebna ponudba: Aktivno doživetje na Dolenjskem

Za pare, družine in manjše skupine. kolesarjenje – čolnarjenje po Krki – pohodništvo

1.dan – Prihod v Novo mesto in nastanitev v hotel. Ogled mesta in Dolenjskega muzeja ali Jakčeve galerije. Čas za kosilo. Popoldne pohod med vinogradi, po želji ogled Matjaževe domačije, multivizije Zgodba o cvičku, degustacija vin ob prigrizku. Čas za večerjo. Po želji večerni pohod po novomeških gričih.

Lastnik Matjaževe domačije

2. dan – Pred zajtrkom po želji sprehod ob reki Krki in preko Marofa nazaj do hotela. (cca 45 minut hoje), po bogatem zajtrku v hotelu raziskovanje ene izmed številnih kolesarskih poti (www.slovenia-heritage.net/tp/index.asp), ali pohod na Gorjance. Predlagamo kosilo v eni od domačih gostiln. Popoldne vožnja s čolnom, kajakom, ali supom po reki Krki. Nočitev.

Novomo mesto kajakaši in supisti na reki Krki

3. dan –  Zjutraj sprehod po novomeških gričih, zajtrk in odhod iz hotela. Predlagamo kopanje v Šmarjeških ali Dolenjskih Toplicah.

Cena paketa: 89 EUR/osebo

Cena vključuje: 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu Center 3* v dvoposteljnih sobah, vstopnico v muzej ali galerijo, najem kolesa 5 ur, vožnjo s čolnom, kajakom, ali supom, organizacijo in DDV.

Doplačilo: turistična taksa 1,27 EUR /dan

Doplačila po želji: kosilo od 8 EUR, večerja od 10 EUR; panoramski polet z avionom 15 minut 75 EUR( 1- 3 osebe); pustolovski park Otočec 17 EUR: Matjaževa domačija – ogled in degustacija 10 EUR; kopanje Šmarješke ali Dolenjske Toplice: do 3 ure 8 EUR, nad 3 ure 10 EUR

Popusti: otrok do 5,99 leta starosti brez svojega ležišča GRATIS; od 6. leta do 11,99 leta starosti na svojem ležišču 50% popust; od 12 leta starosti na svojem ležišču –30%popust; tretja oseba – 30 %

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s