Človek v Sloveniji vreden manj kot pes…

Pogled na uro na Urgenci 03082017 ob 2_41

Naslov opredeljuje delo sprejemne pisarne na ljubljanski Urgenci (dokaz prvi posnetek), in sicer 3. avgusta 2017 on 2.41 (2.36 prihod na urgenco – dokaz fotografija roke z uro).

Ko sem se, pisec te objave, zglasil ob zgoraj navedeni uri (2:36/37) z akutnimi bolečinami v levem delu trebuha, ker pač nisem več zdržal bolečin, na ljubljanski Urgenci, je tam v pisarni sedeča delavka od mene zahtevala napotnico.

IPP UKC - pisarna sprejem bolnikov

Logično, da je nisem mogel imeti. Res je! Povišal sem glas in jo vprašal, kaj naj sploh storim.  Odvrnila mi je, da naj vstopim v prostor za nujno medicinsko pomoč (fotografija tri). Ob vhodu v ta prostor je nameščen zvonec, ki po logiki postopka sodi zagotovo za zvonenje, če zavarovanec-državljan (lahko tudi tujec, saj je na zvoncu še angleška opredelitev, da gre za zvonec) potrebuje pomoč.

Urgenca pisarna nujne medicinske pomoči

Ko sem tam pozvonil, se ni oglasil nihče. Razlog ni pomemben, morda zaposlenega pač ni bilo trenutno v tej sprejemni pisarni. Rekel sem si, bom pač nekoliko počakal. A ko sem zagledal obraz delavke prve sprejemne pisarne (te, ki je od mene zahtevala napotnico), ki je nekemu sodelavcu začela nekaj razlagati (zagotovo o MOJI nestrpnosti, logično nas bolnikov, ki kreteni ob 2:36 pridemo na Urgenco – moj osebni pogled videnja dogodka) sem v bolečinah zapustil PRAKTIČNO PRAZNO LJUBLJANSKO URGENCO (če kdo na UKC meni, da navajam neresnične podatke, MORA v dokaz objaviti koliko bolnikov (uradne dokumente obdelave in sprejemne listine le teh) je bilo v obravnavi 3. 8. 2017 ob 2:36 uri).

Urgenca arhivska fotografija

In kaj sem lahko storil? Odšel se domov, ker pač nisem bil sprejet. Ob prihodu domov sem vzel protibolečinsko zdravilo in se kljub bolečinam lotil tega pisanja.

Rekli boste, saj nisi tako bolan (oziroma si »bolan«), če si to zmogel. Kot upokojeni novinar sem zmogel, ker sem si zastavil za cilj, da opozorim javnost (državljane, ki se bojijo teh kretenov, ki tako zanikrno vodijo to slovensko zdravstvo, mi pa jih plačujemo), NE O SVOJEM PRIMERU (čeprav sem zdravstveno zavarovanje plačeval celih 40 let, a pri tem izrabil storitve istega zdravstvenega sistema morda desetkrat, pa še to zadnji dve leti (če, kdo v tej državi rabi dokumente, da so moje navedbe točne, naj mi sporoči (velja samo za pristojne in od državljanov plačane organe).

Naj zaključim! Spoštovani državljani in državljanke! Slovenija je dokaz, da je v tej državi navadni državljan (državljan, ki ni povezan s tem omrežjem in ni poln našega denarja (ki so ga tipi pokradli), da se lahko zdravi v tujini) vreden manj kot pes. A je res tudi to, da si na UKC Ljubljana – velja v tem primeru za URGENCO – tudi, da si delavci TA MALI, MALI, MALI DELAVCI jemljejo pravico vladanja, ker je pač tak sistem pri tej slabi organiziranosti možen.

Ob koncu naj poudarim, da je Slovenija neorganizirana in v mafijsko omrežje povezana država. To pa omogoča, da lahko v njej vsak še tako nepomemben uradnik – TOKRAT VELJA ZA USLUŽBENKO NA URGENCI UKC – odloča, kaj je prav in kaj ne.

Pa še to! Tega nisem zapisal, da bi obelodanil svojo težavo, ni me strah, če bom moral CRKNITI, ampak sem to zapisal v imenu poštenih in verodostojnih državljanov, ki jih je strah reči: SLOVENIJO VODIJO KRETENI! Če mi kdo od služb, ki so plačani z davkoplačevalskega denarja želi tem navedbam oponirati, kar z besedo na dan. /avtor besedila in navedb Janez Temlin janez.temlin@gmail.com

 

Leave a Reply