Posebno javno obvestilo! Prodaja se jahta “IT- PROPAD”

Javno obvestilo! Vse, ki imajo 1,4 milijona evrov, to obvestilo namenjamo predvsem Slovencem, ki so si denar “prislužili” z lastniško pretvorbo socialistične Slovenije v kapitalistično (po hrvaški iznajdbi naziva takšnih “poslovnežev”, ki se zdaj tudi v Sloveniji imenujejo tajkuni – po slovensko lopovi nekdanjega državnega premoženja). Ter in seveda tudi tiste, ki so si denar prislužili s svojo podjetniško dejavnostjo, da se na Hrvaškem prodaja izjemna jahta, imenovana “IT-PROPAD”.


Jahto prodaja zastopnik države Hrvaške, ki želi s tem denarjem rešiti hrvaško potapljajoče se podjetje, ki je tudi v fazi preimenovanja (zdaj še Agrokor) v “A-PROPAD”.
Jahta se prodaja sorazmerno poceni in je res nekaj posebnega. Jahto si zainteresirani, ne samo Slovenci, da se ve, gre namreč za mednarodni razpis prodaje, si lahko brez navzočnosti javnosti ogledajo na osnovi posebnega dogovora v hrvaški marini Zadar.

Za nepoznavalce modelov jaht dodajmo, da je jahta “IT-PROPAD” bila izdelana za hrvaškega-balkanskega tajkuna, ki je do nedavnega vodil podjetje, ki se bo v kratkem preimenovalo v “A-PROPAD”.
Ker se nekdanji uporabnik jahte ne “ukvarja” več z vodenjem podjetja in počiva v svoji hišici (na fotografiji spodaj), jahte “ne potrebuje”.

Pohitite, splača se! Za ta denar ne boste mogli kupiti jahte, izdelana po posebnem naročilu, kar za jahto “IT -PROPAD” zagotovo velja. Slovenske kupce ob tem obveščamo, da naj v primeru nakupa jahte stopijo na ljubljansko Davčno 1, če tega še niso storili, ko so “pridobivali” denar za morebitne druge tovrstne nakupe.
To javno obvestilo zaradi celovitosti informiranja potencialnih slovenskih kupcev dopolnjujemo s fotografijami, ki opredeljujejo osnove tega posla./besedilo/J. Temlin/Foto:internet

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s