Velike “spremembe« v slovenskem zdravstvenem sistemu!

UKC

V Sloveniji smo na dobri poti, da naredimo red v zdravstvenem sistemu. In kako bomo to storili? Preprosto! Bolnikov zaradi neorganiziranega zdravstva bo vse manj.

bolnik v bolnici

In sicer zato, saj jih pri takšni neorganiziranosti veliko ne bo dočakalo desetletja načrtovanih (ne)sprememb, da ne govorimo o kriminalni hobotnici, ki je praktično uničila naše zdravstvo.

Korupcija

A kljub temu menimo, da se stanje v našem zdravstvu lahko uredi, in to korenito, na bolje. Kako? Tako, da bo zaradi neurejenosti zdravstvenega sistema veliko bolnikov prej pomrlo.

zdravila

Tisti, ki so in še zapravljajo naš denar, rekoč, da je to v dobro bolnikov, pa bodo onemogočeni, da bi nas kradli s svojimi poslovnimi hobotnicami še naprej, saj ne bo potreb po nabavah brez učinka in potreb. Zdravi ljudje in tisti, ki bodo preživeli pa ne bodo imeli potrebe po nezakonitih nabavah in kraji zdravstvene blagajne.

zdravstvena oprema

Res pa je, da bodo veliko več zaslužili pogrebni zavodi in pokopališča. Vidite, kako preprosto se lahko uredi neorganizirani slovenski zdravstveni sistem. Da ne bo pomote, ta pristop “urejanja” zdravstvenega sistema z »hitrejšim odhodom” na drugi svet velja tudi za pisca te ugotovitve.

Vidite, to je predlog za naše nesposobne politike pa tudi tiste, ki nam organizirajo zdravstveni sistem ob tem pa si polnijo račune z našim denarjem s povezanimi kriminalnimi hobotnicami, ki izčrpavajočo našo zdravstveno blagajno že od osamosvojite.

pokopališče

Pa recite, da ni mogoče doseči ureditev tega neorganiziranega zdravstvenega sistema. Je! Le zdravi morata biti!/pripravil: Janez Temlin

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s