Hrvati so si prisvojili polovico Piranskega zaliva in se lotili kraje NLB, naši politiki pa nič

IMG_2681

Kot poročajo slovenski mediji, so slovenski ribiči doslej prejeli že 41 kazni, kar naj bi kršili »hrvaški zakon«, in sicer, da so prečkali sredinsko črto Piranskega zaliva. Ta pristop dokazuje, da Hrvaška postaja vse bolj napadalna, da ne govori o tem, da si prisvaja naše morje in to z »silo«, ki jo izvaja s svojo policijo in organi, ki neupravičeno pošiljajo kazni našim ribičem.

Ob tej napadalnosti Hrvatov čudi, da se slovenska vlada sploh ne oglasi (rekli bodo, da se gredo tihe diplomacije), kar pa nima nič skupnega z izrečenimi kaznimi našim ribičem s strani Hrvaške.

Kako je mogoče, da Sloveniji dovoli to balkansko hrvaško prisvajanje našega morja, mi pa jim še vedno omogočamo, da njihovi policisti uradujejo na naši meji, čeprav ta sploh še ni določena, če upoštevamo, da Hrvati ne spoštujejo arbitražne razsodbe.

pregledna karta meje med Slovenijo in Hrvaško po razsodbi arbiratražnega sodišča

Ob takšnem stanju se velja vprašati ali je Slovenija sploh suverene država, če lahko njene državljane Hrvati kaznujejo na njenem ozemlju.

Še več, kot vemo, si Hrvati prisvajajo na osnovi sodnih razsodb (te nimajo nikakršne pravne osnove, saj je bil sklenjen med državama poseben meddržavni dogovor, ki ga Hrvaška spet ne upošteva) na njihovih sodiščih, tudi premoženje NLB, čeprav zato nimajo nikakršnih pravnih osnov.

NLB_Nova ljubljanska banka

Kaj se dogaja v naši vladi? Kot kaže, je ta preprosto rečeno izgubila kompas in vodenja države enostavno ne obvlada več.

Dr. Miro Cerar, predsednik slovenske vlade

Medtem ko nas Hrvati dobesedno kradejo, si prisvajajo naše morje, se naša vlada ukvarja s sprejemanjem zakonov, kako ekonomskim migrantom z Balkana zagotoviti samostojno politično in kulturniško delovanje za državni denar v Sloveniji, da bi ti v zameno glasovali za vladajoče stranke.

Ob tem pa še brezglavo rešuje stanje, ki ga ima z neorganizirano vojsko, samopašno policijo, neorganiziranimi šolniki, razpadajočim zdravstvenim sistemom in tudi stanjem v domih za ostarele, kjer starejši ljudje za velike denarje umirajo na obroke.

pogled na Piranski zaliv

No, pa se vrnimo k Hrvatom in njihovi nekonsistentnosti, bolje rečeno pokvarjenosti. Če se slovenska politika pravočasno, ne bodo zbudili, se nam lahko pripeti, da si bodi Hrvati medtem prisvojili Piranski zaliv in še pokradli veliko premoženja naše NLB, ki jo ima ta na njihovem ozemlju, in sicer s pomočjo pristranskih in neevropskih hrvaških sodišč. In zanimivo vse to se dogaja pred očmi slovenskih politikov, ki smo jim omogočili, da vladajo tej Sloveniji, če smo zelo pošteni razpadajoči asociaciji, ki ji nekateri še pravijo, da je to država.

Naj zaključimo! Stanje je na meji norost. Da je tako, je logično, saj nas vodijo, milo rečeni ne prav prisebni politiki. Bolje rečeno, Slovenijo vodijo nesposobneži brez primera. Da ne bo pomote, to velja tudi za (nas) državljane, ki takšno stanje tem nesposobnežem omogočajo.

predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker

In to je del stanja, da nas na eni strani lahko izsiljuje klovn iz Bruslja – mislimo na predsednika Evropske komisije Junckerja, da se ve, na koga mislimo. Na strani pokvarjene južne sosede, ki ji vlada nekdanji nepomembni hrvaški evropski poslanec – Plenković pod taktirko stare garde stranke HDZ, ki je znana po svojem NDH miselnem vzorcu.

Juncker Plenković

No, in kaj storiti? Prav bi bilo, da tudi mi zapustimo Evropsko skupnost, za katero  je Slovenija le navadni žep in postavljalnica trgovskih centrov. Pa naj se oni gredo z balkanskimi manirami Hrvaške velike Evrope. Res pa je, da moramo hkrati zapreti mejo z balkansko nedosledno državo – Hrvaško!/pripravil: Janez Temlin

mejni prehod Obrežje_oznaka

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s