Politiki in omrežja v bran prodaje “denarnice” imenovane NLB

 

NLB_Nova ljubljanska bankaZakaj vladajoča garnitura noče in noče prodati Nove Ljubljanske banke? Ne zato, ker se boji EU, ampak zato, ker bi s tem politiki s svojimi prijatelji ostali brez balkanske denarnice, iz katere kupujejo preko svojih igralcev slovenska podjetja. Da, to je razlog  ne prodaje NLB.
Čas bi že bil, da bi slovenski davkoplačevalci, zahtevali takojšnjo prodajo, varčevalci pa takoj dvignili svoj denar iz nje.

Stavba Evropske komisije
Tako bi tipe v Bruslju, kot slovenske politike, ki hoče z ne-prodajo še enkrat okrasti slovenske davkoplačevalce, te pustili brez denarnice iz katere si oni ustvarjajo prihodnost, dolgoročno zaradi ne-prodaje še bolj siromašijo slovenske državljane.

Da, EU pa tako in tako ravna s Slovenijo, kot svojo provinco pa je znano že od leta 2004. To pa je mogoče zato, ker so Slovenijo prej in jo zdaj  vodijo  nesposobneži. Tu mislimo ob politikih tudi na t. i. bančne strokovnjake, da o balkansko opredeljenih podjetniških omrežjih prepleteni s slovensko politiko sploh ne govorimo.

poslovnež
Ve se, da se prodaji NLB upirajo tista omrežja, ki to banko obvladuje, če jo kupijo tujci, potem bodo prav ti ostali brez denarnice, ki so jo doslej pridno polnili neizobraženi davkoplačevalci in varčevalci, oni, mislimo na omrežja povezano s politiko pa so jo, in jo še pridno praznijo. Zanimivo pa je, da se ti kljub  vsem  “praznjenjem” le te tako davkoplačevalci, kot varčevalci še vidno tiho. Celo več, svoj denar še vedno pridno nalagajo vanjo.

7727F086-6A24-422E-8148-DAC8F42AC696

Kot kaže, sta imela o tem, kdo so prebivalci Slovenije že davno pravo definicijo o tem, Fran Milčinski in Ivan Cankar./JT/

DBCBCECF-EC83-46AE-A260-66B3E8F66A02

Leave a Reply