Vladanje gospoda Branimirja

foto Sviz

To so osnovni podatki, ki jih najdete na Wikipediji o človeku, ki vlada Sloveniji. Natačnje o človeku, ki vlada davkoplačevalcem realnega sektorja, predvsem pa slovenskim politikom.

Gre za človeka, ki je diplomiral iz zgodovine in umetnostne zgodovine leta 1988 in sicer na Filozofski fakulteti. Od 1996 pa je glavni tajnik Sindikata vzgoje, izobraževanja, znanosti in kulture Slovenije (SVIZ). Od leta 2007 pa je tudi član Državnega sveta Republike Slovenije. Trenutno je gospod tudi glavni tajnik Sindikata vzgoje, izobraževanja, znanosti in kulture Slovenije in predsednik Konfederacije sindikatov javnega sektorja.

To je mož, ki je s popkovino povezan s politiki bolje reče morajo biti politiki povezani z njim, če si hočejo zagotoviti delček namišljenega “vladanja”, a le pod njegovimi pogoji. To je mož, ki slovenskim politikom že 22 let določa pravila in postavlja pogoje vladanja pod njegovo taktirko.
In kdo je ta genij? To je mož z imenom Branimir in priimkom Štrukelj. To je mož,  ki je ozko povezan s politično elito, ki z ozadja vlada Sloveniji od osamosvojitve dalje. To je mož, ki svojimi priveligiranimi šolniki lahko vsako vlado postavi v kot, še več, ji omogoči vladanje le po njegovih pogojih ali pa je ni.
Rekli boste torej gre za genija. Če smo zelo pošteni, je odgovor pritrdilen. Razlog, da to svojo “genialnost” izrazi pa je števičnost sidikata, ki mu vlada in lahko vsako vlado postavi, a jo tudi odstavi.
Slovesnski politiki
Kako mu to uspe? Preprosto! Pred zaključkom vladanja tako leve (večinoma, ki se ga boji kot hudič križa) kot desne vlade izsili s stavkami, da podpišejo privilegije njegovim šolnikom, in sicer del za sedanjost, predvsem pa pogoje za prihajajočo vlado.
No, ker vlada, ki jo izsiljuje s stavkami in drugimi nepokorščini v naslednjem mandatu ne vlada več, se podpisane izsiljene zaveze prenesejo na naslednjo vlado. In ta se spet mora spopadati z izsiljenimi obvezami Štrukljovih članov. Ker vedno, ciklusno doseže skoraj vse, kar od posamezne vlade zahteva, ga njegovo člani podpirajo ob tem pa so zaradi svoje števičnosti osnova za izvolitev vsake vlade.
shod javnega sektorja na Kongresnem trgu 2018
Ker je tako mu politiki rinejo tja, kjer je praznilni del človeškega telesa, in sicer samo zato, da bi njegovi pripadniki glasovali zanje. To pa zna brihtni gospod Branimir izrabiti kar mu omogoča, da večno ostaja na svojem položaju.
Če pa, ob Branimirjevih članih dodamo še ostale delavce javne sektorja (teh je skupaj z Branimirjevimi kreko čez 150 tisoč) se vsi politiki hlapčevsko prilagodijo zahtevam od davkoplačevalcev plačanemu glasovalnemu stroju.
Vidite,  tako se v Sloveniji ustoličijo vlade, in ne tako kot mislijo pridni davkoplačevalci realnega sektorja, ki plačujejo omrežja gospoda Branimirja in tiste, ki jim ta omogoča stolčke za delno, če pa so “pridni” pa za cel madat “vladanja”. Se razume pod njegovo taktirko.
Upamo, da je zdaj jasno kdo vlada Sloveniji.
družina na izletu
Rekli boste, na upokojence ste pozabili saj je teh več kot Branimirjevih privržencev. Ne, oni niso pomembni. In zakaj ne? Zato, ker je kar nekaj njihovih sinov, hčera, vnukinj in vnučkov odvisnih od ljudi, ki so na strani gospoda Branimirja.
Vsi, ki pa menite, da ni tako imate pravico do drugačnega mnenja.
delavec
Ob tem pa morate vedeti, če niste v Branimirjevem omrežju, da mora biti vaša denarnica vedno pripravljena za poplačilo obvez, ki jih bodo sedanji in v prihodnje ustoličeni politiki rabili, za zadovolijo potrebe članov omrežja gospoda Branimirja. Samo da veste! To, kar se naj bi dogajalo 10. junija je že “dogovorjeno”./J.T.
7727F086-6A24-422E-8148-DAC8F42AC696

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s