Da bodo sidikati morali počakati sta kriva Počivavšek in Štrukelj

Sindikati javnega sektorja iz pogajalske skupine ki jo vodi Jakob Počivavšek

V Koordinaciji stavkovnih odborov sindikatov javnega sektorja ne vidijo razloga, zakaj v ponedeljek ne bi nadaljevali pogajanj. Finančna ministrica Mateja Vraničar Erman pa pravi, da med opravljanjem tekočih poslov vlada pogajanj ne more nadaljevati.

85630A1C-4C83-49AA-A859-7944153AB652

Ko govorimo o pogajanjih s sindikati, ne govorimo o enkratnih izplačilih, ampak o trajnih ukrepih na področju plač v javnem sektorju, je dejala finančna ministrica Mateja Vraničar Erman, ki je prepričana, da pogajanja s sindikati ne spadajo med tekoče posle, ki jih izvaja vlada v odstopu.

Nasprotno koordinacija stavkovnih odborov sindikatov, ki jo vodi Jakob Počivavšek pa so prepričani, da ni nikakršnega razloga, da v ponedeljek, kot je bilo predvideno, ali pa še prej pogajanj ne bi nadaljevali.

Branimir Štrukelj

Kot kaže iz te Počivavškove moke ne bo kruha, in sicer zato, ker je  bila Štrukljeva pa tudi negova – Počivavškova požrtnost prevelika, kar bo botrovalo, da bo del delavcev javnega sektorja, ki si zaslužijo  dvig plač, zdaj, zaradi njune oholosti, ostal brez prepotrebnih sprememb svojih mizernih plač.

operacijska soba

 

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s