Jutranji pogled del »lepote« Slovenije

Pogled na Izolo

Ta je posnetek, ki prikazuje pogled na objekte ob slovenski obali, ki so jih takšne “ustvarili”, kot jih vidite na tem posnetki, in sicer politiki, v samostojni Sloveniji s svojimi pajdaši, bolje rečeno novodobno buržoazijo proletarskega porekla in s kurjimi možgani in pokvarjenim namenom.
Zato si Slovenija zasluži preporod. Čas je za kompleksno očiščenje in prestrukturiranje. Namreč, kdor dovoli takšna uničenja nekoč uspešnih podjetij, bi moral ali viseti z drevesa ali stati pred zidom.

IMG_2703

In veste kaj je to? To je del tovarne Delamaris, ki jo je podjetnik z priimkom Warhanek z Dunaja zgradil v Izoli in, ki je pričela z delom davnega leta 1882. Bila pa je to prva tovarna, ki so jo zgradili v Tržaškem zalivu za konzerviranje rib. Vse to kar vidite na tej fotografiji zdaj priča o tej bogati zgodovini, a priča tudi o zapuščenih obratih Delamarisa, ki so razpadajoča razvalina t. i. tovarne Arrigonij. Da se ta ukvarja z “napredno” dejavnostjo dokazuje naš posnetek.
Da! To je dokaz, da Slovenijo vodijo od vsega začetka osamosvojitve, nesposobneži, pokvarjenci, lopovi in norci, ki kradejo ta narod, ta pa še vedno živi v preteklosti.

Če se bodo tovrstna dejanja nadaljevala, in nadaljujejo se bo do »iztrebljenja« (beri dokončne kraje), za razpuščeno in slabo organizirano državo ni nikakršne prihodnosti.
Velja dodati, da ta pogled nima nič skupnega z izidi minulih nedeljskih volitev, ali pa?
Morda je to še en dokaz več, da so državljani preveč neizobraženi, da bi znali ločiti med politiki, ki so sokrivi za takšna stanja v državi, kot je ta na izolski obali, a jim kljub temu omogočajo vladanje. A žal takšno stanje, kot ga vidite na posnetku, ki so ga dovolili politiki s svojimi omrežji ni edino. Na stotine je takšnih stanj je po vsej Sloveniji.Pogled nekdanjo tovarno konzerv Delamaris v Izoli - po propadu in prodaji
A to bo raziskala nacionalna televizija, ki ima na-voljo 2000 visoko usposobljenih kadrov in tehnologije, da vam predstavi tudi drugi del lepot te neurejene Slovenije. Mi smo tega posneli, za prvi razmislek vsem nam v poduk. Da tudi to so »Lepote Slovenije/beauties of Slovenia«./pripravil:Janez Temlin

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s