SP v nogometu: Bodite previdni, če ne navijate za Hrvaško

uradni logo SP v nogometu

Naši južni sosedi so se po zmagi proti Danski, po streljanju enajstmetrovk, le uspeli uvrstili v četrtfinale. No, da ne bo pomote, to je uspelo tudi reprezentanci Francije, Urugvaja in tudi Rusije, ki bo mimogrede nasprotnik Hrvatov v četrtfinalu, čez nekaj dni.
zlatko dalić selektor Hrvaške in nogometaši
Res pa je, da je na Hrvaškem zdaj takšna evforija, da obiskovalci naše južne sosede niti pomisliti ne smejo, da odrekli svojo podporo njihovim »ognjenim« (vatrenim, kot po hrvaško imenujejo svoje nogometaše). Zato, če tam letuje, je bolje, da se nekoliko potuhnete, da vas ne doleti kaj neprijetnega. Namreč, kot kažejo podatki iz »lepe naše« bi vas javno izražanje drugačnega navijanja lahko stalo različnih neprijetnosti. Zato, če letuje pri naših južnih sosedih, bodite previdni.
hrvaški navijači
Kateri dve reprezentanci se bosta pridružili zgoraj omenjenim, in »najboljši« reprezentanci na svetu (to je Hrvaška samo, da veste), bomo izvedeli danes po koncu tekme v Samari, kjer se bosta pomerili reprezentanci Brazilije in Mehike (začetek tekme ob 16. uri), ter po tekmi v Rostovu na Donu, kjer se bosta udarili Belgija in Japonska.
Preostali četrtfinalni tekmi bosta jutri, 3. 7., ko se bosta z začetkom ob 16.00 v St. Peterburgu pomerili reprezentanci Švedske in Švice, ob 20.00 v Moskvi pa še zmagovalka tekme med Kolumbijo in Anglijo.
Kot vidite Hrvate, ki se imajo že zmagovalce, čaka še kar nekaj dela, a tega jim ne povejte na glas, ker ni prijetno, če gostuješ pri njih, pol pa si še tepen, ker ne misliš z njihovimi zakrknjenimi možgani./LN
nogometna žoga

PONEDELJEK, 2. julija: SP: osmina finala
16.00 Samara: Brazilija – Mehika
20.00 Rostov na Donu: Belgija – Japonska
TOREK, 3. julija: – SP: osmina finala
16.00 St. Peterburg: Švedska – Švica
20.00 Moskva: Kolumbija – Anglija
SOBOTA, 7. julija: – SP: četrtfinale
16.00 Samara: Francija – Urugvaj
20.00 Soči: Rusija – Hrvaška

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s