Ali zato plačujemo RTV naročnino?

hrvaški navijači
Slovenska nacionalna televizija je danes pripravila več reportaž in prispevkov o uspehu hrvaških nogometašev, ki so sinoči z 2:1 v polfinalu izločili Anglijo na SP v nogometu v Moskvi. Lepo! Zanimivo bi bilo izvedeti, koliko nas stane, da bomo ob mesečni naročnini lahko spremljali, kako so se hrvaški navijači veselili v Zagrebu dosežka svojih reprezentantov.
No, upamo, da bodo na slovenski nacionalni televiziji predstavili tudi nerede, ki so jih po Evropi, primer je Dunaj, povzročili ljubitelji hrvaške reprezentance, ko so se veseli z nacističnimi pozdravi in razobešanjem ustaških zastav.
fotografija posneta na Dunaju ob proslavi hrvaški navijačev ki si tam služijo kruh z razobešeno ustaško zastavo
Upati je, da se bo tudi od tam javila slovenska poročevalka, da bo informacijo, če jo že plačujemo celovita.
Nič nima proti, da si ogledate, da o svojih uspehih poročajo Hrvati, torej glejte njihov program, ki ga prav tako plačujete, vendar na drug način.
Pa še to! Vsak žaljiv komentar na to našo objavo, ki je dejstvo, bomo brez odgovora brisali. Saj vemo, da nekatere jezimo s svojimi pogledi (a ti z nogometom nimajo nič skupnega, tega podpiramo), a dejstva so pač dejstva. Da ne bo pomote! Sosedom privoščimo športni uspeh, a se ne strinjamo z malikovanjem ustaštva./LN/
kolonoskopija
Čudno, da se naša nacionalka tako poglobljeno ne loteva težav, ki vsa večja na UKC. Logično, ker to pač ni tako odmevno in zanimivo za naročnike ter naročnike ekonomskih propagandnih sporočil.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s