Juncker zahteva opravičilo od nas! Mi pa od njega!!!

Juncker_vir_Channel4
Jean-Claude Juncker, nekdanji predsednik luksemburške vlade (1995-2013) in aktualni predsednik Evropske komisije je v odzivu na dogajanje, ko so ga pretekli teden ob vrhu NATA morali podpirati z leve, desne ter od zadaj in od spredaj, da ne bi telebnil zaradi t. i. “Išiasa”, tako trdijo njegove službe, zdaj, ko se je malo zbral, pa Juncker pravi, da se mu zdi zanimivo, kako se nekateri zanimajo, za po njegovem mnenju “obrobne” stvari. “Zahtevam spoštovanje,” je ob tem še poudaril predsednik Evropske komisije.

Prav gospod Juncker! Strinjamo se z vami! A tudi mi, ki vas plačujemo in zahtevamo, da se greste zdravit, če držijo trditve vaših služb, da niste bili pijani, ampak bolni.
Še več, tudi Evropejci, ki vas plačujejo, imajo pravico od vas zahtevati spoštovanje!

Ne nazadnje vas plačujemo, in sicer ne zato, da se ne opotekate in trdite, da ste bolni in ne pijani ob tem pa še izigravata klovna ob srečanju z evropskimi in drugimi svetovnimi državniki in nam delate sramoto. Vi namreč za naš denar vodite Evropsko komisijo, pomemben organ EU in ne cirkus.
Juncker_vir_Reddit
In prav je, spoštovani gospod predsednik Evropske komisije, da se v imenu Evropejcev, ki ji zastopate, končno začnete obnašati kot politik, ki Evropejcem ni v sramoto, ampak ponos. Če tega ne zmorete, se ve…/pripravil: Janez Temlin

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s