Še en dokaz, zakaj je Levica res “leva” stranka

Marjan Šarec, kamniški župan in predsednik stranke LMŠ
Peterica strank okoli Marjana Šarca bo predlagala, kot so sklenili, in sicer Šarca za mandatarja, predsednika SD-ja Dejana Židana pa za predsednika Državnega zbora.
Zanimivo je, da so se tako odločili, potem ko so Luko Mesca po poslušanju, kaj vse si Levica želi v t. i. projektu za programsko sodelovanje s peterčkom LMŠ, SD, DeSUS, SAB in SMC. Nato so ga odslovili in nato sami, ne da bi ga kaj vprašali, odločili, da bo vladal Šarec, DZ pa krmilil Dejan Židan.
Karel Erjavec in Dejan Židan
Levico, ki je za ime kandidata za predsednika DZ, da bo to Dejan Židan, izvedela z medijev (dokaz, da so mediji pomembni) in ne na skupnem sestanku pred tem, je sicer zmotilo, vendar ne toliko, da ne bi, kot pravi Alenka Bratušek rep stisnili med noge.
Luka Mesec. koordinator Levice
Ali drugače rečeno! To dokazuje, da Levico takšno odločanje »partnerjev« moti, a ne do te mere, da bi to jasno izraziti, in kot pravi “partner” udarili po mizi. Logično, ker so pač stranka, ki ne ve, kako in kaj. To je še en dokaz več, zakaj je Levica res »leva«./pripravil: Janez Temlin

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s