Kdo kdaj?

operacijska soba
Do kdaj bodo pacienti in zdravstveno osebje prenašalo neorganiziranost te vse bolj gnile države – Včeraj je RTV Slovenija v svojem prispevku prikazala neznosno stanje ob tej vročini v porodnišnici UKC Ljubljana. Da se ve, to stanje prizadene tako paciente kot zdravniško osebje, ki dela v teh nemogočih pogojih.
Pristojni naj bi povedali, da je stanje v zvezi z ureditvijo klimatizacije prostorov podobno tudi v ostalih bolnišnicah (da se ve, to dodajamo mi, ne samo v Ljubljani, ampak tudi v ostalih bolnišnicah po Sloveniji). Za ureditev stanja bi potrebovali 4 milijone evrov (beri štiri milijone).
bolnik v bolnici
A si predstavljate, v kako gnili državi živimo. Manjka jim bore 4 milijone evrov, ob tem, da so v tem istem UKC različne združbe v svoje zasebne žepe pobasale na desetine milijonov. Da ne govorimo o milijardah, ki so izpuhtele v Sloveniji neznano kam preko različnih kriminalnih in tajkunskih omrežij z vednostjo politike, ki pa ni nič naredila zato, da bi to preprečila.
Marjan Šarec
Ob tem stanju se velja vprašati, ali je to ljudstvo res tako neumno, da prenaša to maltretiranje politikov, tajkunov in lopovskih združb, ki razpolagajo z davkoplačevalskim denarjem za delovanje države, ki pa ga z muko prispeva to naivno ljudstvo.
Korupcija
Zdaj, ko dobivamo tako imenovano novo vlado s »projektno« podporo stranke, ki trdi, da so jim najbolj pomembni državljani, nas prav zanima, v katerem delu »projektnega sodelovanje« stolčkov željnih strank bo zapisano, da stranka Levica ne bo dovolila kraje pri belem dnevu. Da ne govorimo o maltretiranju in izkoriščanju državljanov./Pripravil:Janez Temlin

Leave a Reply