O možu, ki se ne bo ustrašil Šarčevega “medveda”

Branimir Štrukelj, glavni tajnik šolskega sindikata Sviz
Če predsednik vlade Marjan Šarec misli, da se bo ta gospod (na fotografiji zoraj) ustrašil njegovega “medveda”, se je zelo zmotil.
Da se ve, ta gospod ni kot podjetniki, ki se dajo umiriti s trepljanjem po ramenih s strani politikov, in to politikov, ki o pravem podjetništvu ne vedo nič ali zelo zelo malo.
Marjan Šarec, kamniški župan in predsednik stranke LMŠ

A videli boste, ko se bo ta gospod lotil predsednika Šarca in njegovega “medveda”, se jima ne bo uspelo skriti pred njim. Še celotno področje Kočevskega roga bo premajhno zato, ne glede, da tega področja tudi sam gospod iz gornje fotografije dovolj dobro ne pozna.
medved_Kočevski rog
Logično saj je sindikalist in ne poznavalec tega pragozdnega področja Slovenije, kar ga tudi zanima ne.
Da se ve, to je zanj! To je območje velikih gozdov, z ostanki Rajhenavskega pragozda, s številnimi divjimi živalmi, predvsem zvermi, od medveda do volka in risa. Prav je, da ve, kaj pa se ve, če morda, tudi sam kdaj tja zaide.
Kočevski rog
Ne verjamete, da bo tako, kot smo v uvodu zapisali? Počakate le toliko, da bo gospod Šarec zavladal in videli boste, kdo je tu (Sloveniji) gospodar.
shod javnega sektorja na Kongresnem trgu 2018
Res pa je, da se ne boste nasmihali predsedniku vlade in njegovemu »medvedu«, velja vedeti, da se ta gospod osebno ne bo lotil njiju, ampak vaših denarnic.
Denarnica
Bolje je, da to veste že zdaj, kaj vas čaka, da boste na to pravočasno pripravljeni in manj presenečeni. No, pa tudi podjetniki, ki bodo tudi morali kaj primakniti./Pripravil: J.T.

Leave a Reply