MISIJA SAMOZAVEST ZA INVALIDNE OTROKE IN NJIHOVE STARŠE

Zveza za šport invalidov Slovenije – paraolimpijski komite (ZŠIS-POK) in Lidl Slovenija sta v okviru programa Postani športnik, s katerim spodbujata mlade invalide k vključevanju v šport, pripravila projekt MISIJA SAMOZAVEST. Z njim partnerja nagovarjala mlade invalide ter njihove starše, naj šport postane del njihovega življenja, saj prinaša številne koristi.

Prvi korak k temu so motivacijski videi, v katerih znani slovenski športniki in parašportniki (parasmučar Jernej Slivnik, nekdanji vrhunski smučar Jure Košir, vrhunska plavalka Anja Klinar in drugi) s svojimi osebnimi zgodbami spodbujajo mlade invalide k športu. Kratke filmčke bo skupaj z motivacijskim pismom prejelo več kot 250 otrok z različnimi oblikami invalidnosti na več kot 20 osnovnih šolah, ki so se pridružili Misiji samozavest.
Ob lansiranju projekta MISIJA SAMOZAVEST vas vabimo na dogodek, kjer bomo premierno pokazali videe, se družili s športniki invalidi in v družbo več kot 700 otrok spoznavali, kako pomemben je šport v življenju mladih invalidov.

Sedeča odbojka za invalided
Dogodek bo potekal na Osnovni šoli Brinje Grosuplje v sredo, 3. oktobra 2018, ob 10.30 uri (Ljubljanska cesta 40A, 1290 Grosuplje – telovadnica).

Dogodek bo vodil Trkaj, gostje dogodka se bodo lahko ogledali tudi edinstveno tekmo v odbojki sede, v kateri se bodo pomerili uspešni slovenski paraodbojkaši in učenci OŠ Brinje Grosuplje./LN/

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s