Erjavec bi uvajal disciplinske postopke, namesto da bi sam odstopil

Karel Erjavec slovenski zunanji minister

Obrambni minister Karl Erjavec je sporočil, da bo uveden disciplinski postopek zoper tri pripadnike Slovenske vojske, ki naj bi bili odgovorni za krajo streliva z vojaškega tovornjaka v Leipzigu v Nemčiji v začetku oktobra. Da so vojaki nedvomno krivi ni dvoma in tu ne sme biti nikakršnih razglabljanj.
A zanimivo je, da Erjavec, ki je prišel na položaj obrabnega ministra le s 392 glasovi, nikoli tudi sam ne prevzema krivde za resor, ki ga milo rečeno, vodi skrajno nesposobno. Zato bi bil res že skrajni čas, da odstopi!
Marjan Šarec, kamniški župan in predsednik stranke LMŠ
Če Erjavec ni pripravljen ponuditi odstopa sam, pa bi ga moral nemudoma za takšno sramotenje države odstaviti predsednik vlade Šarec.
A tu nastopi težava, ker bi z odstavitvijo nesposobnega ministra, ki dela napako za napako na katerem koli ministrstvu se pojavi stolček izgubil tudi Marjan Šarec.
Še več! Ta ždi v svojih prostorih na Gregorčičevi, država pa počasi, a vztrajno razpada. Pa ne samo to! Država počasi postaja eno samo zbirališče smeti. In to, dobesedno!
Park Tabor smeti_4
A to tudi zaradi takih ljudi, kot je obrambni minister Karl Erjavec, ki s pravimi smetmi, vsaj tokrat, nima neposrednega opravka, a je del splošnega “smetarskega” stanja v državi./Pripravil: J. Temlin

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s