Karel je že spet glasen

Karel Erjavec in Dejan Židan
Ob pozivu Alenke Bratušek, da zahteva od vladne koalicije sestanek, se je zanimivo oglasil Karel Erjavec, ki pravi, da si s tem Bratuškova dela promocijo. Ob tem Erjavec dodaja, da njegova stranka DeSUS (ima le pet poslancev in je skupaj zbrala le 43.889 glasov) “skrbi” za vprašanja in potrebe upokojencev (upokojencev v Sloveniji je preko 610 tisoč, povprečna pokojnina je okoli 620 evrov, kar je okoli meje, ki predstavlja tveganje za revščino) in ni potrebe, da bi za to še skrbela stranka SAB.
Alenka Bratušek
Zanimivo, da to klobasa politik, ki je ostal predsednik stranke potem, ko je na minulih predčasnih volitvah uspel zbrati le pičlih 392 glasov.
A je komentar ob tem prerekanju Alenke Bratušek in klobasanja Karla Erjavca potreben. Ne! Bolje rečeno Karel Erjavec bi, če že ni odstopil po velikem porazu moral biti tiho kot miš. Vesel bi namreč moral biti, da je ob tej svoji nesposobnosti spet postal minister, čeprav si celo poslanskega sedeža ni zagotovil.
Tistim, ki mislijo, da s tem pogledom podpiramo Alenko Bratušek jim sporočamo, da si tako ona, ki prav tako nima zagotovljenega sedeža v DZ, kot Erjavec ne zaslužita, da sta del Šarčeve vlade, ki tudi samo tava v temi.
Vladan koalicija Slovenije po taktirko Maraja Šarca in podpori Dejana Židana, Mira Cerarja, Alenke Bratušek in Karla Erjavca ter Levice
Kam nas ti neorganiziranci peljejo, bomo spoznali takoj, ko se bo nekoliko zamajala svetovna ekonomija. Ne verjamete? Prav! A vedite, da boste vi plačali vse neumnosti, ki jih počnejo. Oprostite, narobe, sploh nič ne počnejo! Pripravil: Janez Temlin/

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s