Vlado Kreslin v Cankarjevem domu letos, kar trikrat zapovrstjo

Najava novoletnih Kreslinovih koncertov v Cankarjevnem domu 2018
Že sedemindvajseto leto, to je letos, bo Vlado Kreslin s svojimi muzikanti – Malimi bogovi in Beltinško bando – na tradicionalnem decembrskem koncertu (SR., 5., in ČE, 6. decembra 2018, ob 19.30) zablestel z glasbenimi biseri, ki so se v štiridesetih letih nanizali na ogrlici njegove avtorske glasbe in pretanjenih priredb ljudskih pesmi.
Kot so sporočili iz Cankarjevega doma bo Kreslinova letošnja gostja z Irske Mary Coughlan, to je pevka, ki ji zaradi presunljivega petja in samouničujočega življenja pravijo irska Billie Holiday. Mary Coughlan je doslej objavila šestnajst albumov in igrala v treh filmih Neila Jordana, med njenimi občudovalci pa so Van Morrison, Morrissey in znameniti Mick Jagger.

Kot kaže pa je Kreslin s svojimi muzikanti – Malimi bogovi in Beltinško bando in znamenito gostjo tako navdušil ljubitelje njegovi »cankarskih« koncertov, da bodo zaradi izjemnega zanimanja organizatorji dodali še en koncer, in sicer 4. decembra prav tako ob 19.30 uri.
1060227C-CE75-44DF-AA74-519F3E39E13E
Gallusova dvorana Cankarjevega doma vas torej pričakuje 4. decembra ter 5. in 6. decembra 2018, ob 19.30. Da bo vse jasno, dodajmo še »malenkost«, in sicer cene. Te bodo znašale 18, 22, 26, 31, 15* evrov (toliko, kot opredeljuje zvezdica* pa bodo morali odšteti mlajši od 25 letin starejši od 65 let ter upokojence). Do morda ne pozabite, dodajamo naslov, ki vas bo ves čas obveščal o tradicionalnem decembrskem koncertu Vlada Kreslina./LN/Alenka T. Seme

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s