SPAR Slovenija postal četrti zimski boter

50ECDB46-3992-4A2F-9362-9A7A34129153

Vsako leto Trije zimski botri v sodelovanju z enotami Zveze prijateljev mladine Slovenije ter drugimi humanitarnimi in dobrodelnimi društvi pridobijo pisemca otrok iz socialno ogroženih družin. Letos se je projektu kot četrti zimski boter pridružilo podjetje Spar Slovenija, ki je ponudilo svojo pomoč pri uresničevanju skritih želja. Prevzeli so 100 otroških pisem in jim priskrbeli težko pričakovana praznična darila.

V Sloveniji v revščini živi več kot 50.000 otrok. Kot vsi otroci, imajo tudi oni skrite želje, ki jih v prazničnem času izpolnjujejo dobri možje, vendar te pogosto ostanejo neizpolnjene, saj jih njihovi starši ne morejo uresničiti. To je bil glavni razlog, ki je združil tri prostovoljke s preprosto idejo – zbrati pisemca z željami otrok iz socialno ogroženih družin in poiskati prostovoljce, ki so ta darila pripravljeni priskrbeti. Tako se je rodil projekt Trije zimski botri, ki je prvo leto osrečil 500 otrok, drugo leto tisoč, lansko leto pa kar 2.856 otrok.

8C628C42-8451-4EBF-A2D9-F02558D330CD

Trije zimski botri pisemca otrok iz socialno ogroženih družin vsako leto pridobijo v sodelovanju z enotami Zveze prijateljev mladine Slovenije ter drugimi humanitarnimi in dobrodelnimi društvi ter organizacijami. Letos se je projektu v dobrodelnem duhu pridružilo podjetje Spar Slovenija, ki je prevzelo 100 otroških pisem, v katerih so zapisane skrite otroške želje. Te bodo uresničili v sodelovanju s svojimi dobavitelji in tako poskrbeli, da otroci med prazniki ne bodo ostali brez svojega težko pričakovanega darila.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s