Zdaj bomo zagotovo dobili drugi t(p)ir

železniški tiri in vlak/arhivska fotografija

Nadzorni svet družbe 2TDK je soglasno imenoval nekdanjega predsednika uprave Dušana Zorka za generalnega direktorja projektnega podjetja za gradnjo drugega tira Divača-Koper.

Dušan Zorko

Mož, ki doslej pivo bo zdaj, ko so ga novi lastniki Pivovarne Laško odslovili vodil najbolj zahteven infrastrukturni projekt. Torej je usposobljen, če je znal variti pivo.

Stojan Petrič

Gradnje se bo kot kaže loteval Stojan Petrič s svojim Korektorjem (Kolektor Koling), ki je postal državni gradbenik številka ena. Torej gre za usposobljenega ZIDARJA.

Alenka Bratušek

Vse pa bo koordinirala Alenka Bratušek. In sicer gospa, ki se je posebej šolala za tovrstne infrastrukturne projekte. Alenka Bratušek je po maturi na Srednji naravoslovno-matematični šoli (danes Gimnazija Lava) v Celju nato leta 1994 diplomirala na Fakulteti za naravoslovje in tehnologijo v Ljubljani, naslov njene diplomske naloge je Vpliv poroznosti konfekcijskih medvlog na hitrost izhlapevanja znoja. Leta 2006 pa je Alenka Bratušek na Fakulteti za družbene vede magistrirala iz menedžmenta, naslov njenega magistrskega dela pa je bil Statusna sprememba Servisa za protokolarne storitve iz neposrednega proračunskega uporabnika v javni gospodarski zavod.

To je torej TROJKA, ki nam bo z našim denarjem zgradila drugi tir in omogočila delavcem Luke Koper lepšo prihodnost. Ni, kaj…./JT/

železniški tiri

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s