Alenki Bratušek uspel veliki met, spet so jo izvolili za predsednico njene stranke

 

Alenka BratušekStanka Alenke Bratušek, ki se skrajšano imenuje SAB je na današnjem rednem kongresu v Ljubljani z veliko večino izvolila Alenko Bratušek za predsednico.

Ni, kaj velik domet saj je bila edina kandidatka, kar je še en dokaz, da zna prepričati delegate svoje stranke, da je prava.

Nova, stara predsednice Stranke Alenke Bratušek je Alenka Bratušek, ki  v nagovoru na kongresu SAB-ja poudarila, da bo njena stranka poskrbela, da se pomaga upokojencem in da si bo prizadevala urediti neurejeno slovensko zdravstvo.

Res pohvalno, da se stranka, ki ima le štiri poslance, tako zavzeto loteva urejanja neurejenih stvari v državi.

No, ji pa bo, vsaj kar se upokojencev tiče s svojimi štirimi poslanci “zagotovo” pomaga Karel Erjavec predsednik DeSUSa, ki tako “vsestransko prizadeva” za upokojence in urejanje njihovega statusa v državi, kjer živijo v veliki večini na robu revščine.

Prvi rezultati so že vidni! Vsak dan več podražitev. Upokojencem pa bodo pokojnine s prvim marcem, dvignili za borih 2,8 odstotka.

F9994883-BE33-4B20-B88B-E4746AB14336

Da se ve! To pomeni, da bo februarska uskladitev, za borih 2,8 odstotka, pri 400 evrih pokojnine to zvišalo za 11 evrov, pri 600 evrih pokojnine 17, pri tisoč evrih 28 evrov povišice, pri najvišji pokojnini 2767 evrov pa 77 evrov.

Čakalne vrste v zdravstvi ne bomo navajali, ker se tega, nova – stara predsednica Stranke Alenke Bratušek, gospa Bratuškova lotila v prihodnjih mesecih./Pripravil. Temlin

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s