Če bo šlo tako naprej, bo Agencija Ninamedia v kratkem ugotovila, da ima Šarčeva vlada sto odstotno podporo

 

Volilni skrinji

Agencija Ninamedia je za TV Slovenija in časopis Dnevnik izvedla anketo med 12. in 14. februarjem in anketirance povprašala, kako bi volili, če bi bile državnozborske volitve to nedeljo.

Kot ugotavlja anketa, bi med strankami največ glasov vprašanih, dobila Lista Marjana Šarca (LMŠ), in sicer kar 31,3 odstotkov, kar je več kot 13 odstotnih točk več kot prejšnji mesec.

Na drugo mesto, po  metodi CATI (anketiranih je bilo 700 oseb) se je uvrstil SDS, za katerega bi glasovalo 11,6 odstotka vprašanih. Na tretje mesto so anketiranci uvrstili SD z 8,9-odstotno podporo, četrta je Levica, ki bi jo volilo 6,2 odstotka vprašanih. Omenjeni četverici sledijo NSi (3,9 odstotka), DeSUS (2,9 odstotka), SAB (2,9 odstotka), SMC (2,7 odstotka), SNS (2,5 odstotka) in SLS (2,5 odstotka).

Ni, kaj! Vlada Marjana Šarca je s svojim razdeljevanjem denarija javnemu sektorju, “jasno” strategijo, kako urediti razsuto zdravstvo (za tiste, ko bodo dočakali izvedbo strategije), kako urediti “neprimerno” vodeno kulturo s strani “diktatorskega” ministra SD ter “negiranjem” svojega poslanca, ki je sunil sendvič (v testne namene) vse bolj priljubljena med ljudstvom.

Marjan Šarec, predsednik vlade in predsednik stranke LMŠ

Če ljudstvo meni tako, mu ni oporekati. Torej, če bo vlada Marjana Šarca tako učinkovita, kot doslej, se lahko v prihodnje nadeja celo sto odstotno podporo. No, pa recite, da ni mogoče zadovoljiti doslej vedno nezadovoljnega ljudstva.

Dejstvo je, sodeč po anketi, da je ljudstvo zadovoljeno z delovanjem vlade. S čim ga vlada Marjana Šarca zadovolji, pa ve vsak državljan te “urejene” države./Pripravil: J. Temlin

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s