Hunt, kot Cerar sta si ”zaslužila” čevelj

To je posnetek, ki je osnova, da bi moral slovenski zunanji minister Cerar odstopiti! Rekli boste, saj ni on izrekel neumnosti o članici EU (od 1. maja 2004) – SLOVENIJI, ki jo zdaj zaradi brexita, potrebuje izgubljena britanska vlada.

Vizualna predstavitev odhoda  (brexit) V. Britanije iz EU

Res je, da je neznanje pokazal minister za zunanje zadeve Združenega kraljestva Jeremy Hunt, ki ga je kot politika, Združenega kraljestva lahko sram lastne nevednosti.

A kriv je tudi slovenski zunanji minister, ki nevedneža Hunta ni javno popravil, ko je ta blebetal neumnosti o zgodovinskem statusu Slovenije in članice EU, že od leta 2004.

Dr. Miro Cerar

No, je pa res, če že imamo takega mehkužnega za zunanjega ministra, bi lahko Hunta popravil eden od prisotnih kolegov novinarjev in ga vprašal, ali morda ve, ali je bila Britanija kolonija Indije (Britanska Indija je naziv za britansko prisotnost na področju današnje Indije med letoma 1612 in 1947, tako v obliki Angleške vzhodnoindijske družbe kot britanske krone.)

Lahko pa bi, če ju nihče ni bil pripravljen popraviti, eden od prisotnih kolegov v oba vrgel svoja čevlja, kot je to nekoč storiti eden od novinarjev nevednežu Bushu mlajšemu. Dejstvo je namreč, da je zgoraj objavljeni posnetek (pa ne samo ta), ki kroži po medmrežju, dokaz, zakaj sta si tako Hunt kot Cerar ”zaslužila čevelj”./pripravil: J.T.

Leave a Reply