DUNKING DEVILS PRESENEČALI ZA DAN ŽENA DAME V LJUBLJANI

Dunking Devils v akciji na ljubljanskih ulica ob osmem marcu dnevu žena/Foto: Dunking Devils

Ljubljana, 8. marec 2019 – Dunking Devils, ki so znani po tem, da nas vsakič znova presenečajo tam, kjer se pojavijo. Danes, 8.  marca, so za dan žena so presenečali ženske in dekleta po centru Ljubljane.

Na malo drugačen, z akrobatskim pristopom so se lotili obdarovanja dam z z vrtnicami in brezplačnimi vstopnicami za adrenalinski spektakel Dunking Devils LIVE, ki ga bodo organizirali v maju. Njihove odzive, polne začudenja in veselja, je posnela tudi skrita kamera, ki je zabeležila to:

Predstavnice ženskega spola, ki so se danes dopoldne sprehajale mimo Prešernovega trga v Ljubljani, so bile deležne res prijetnega presenečenja saj so akrobati Dunking Devils in njihova kolega Flipping Art naključno mimoidoče dame obdarovali z akrobacijami in vrtnicami, za nameček pa so te prejele tudi brezplačne vstopnice za adrenalinski spektakel Dunking Devils LIVE, ki se bo odvijal 17. in 18. maja v Hali Tivoli.

 

“Radi presenečamo, to je postal že kar naš zaščitni znak. Še posebej pa smo veseli, ko pričaramo nasmeh na obraz ljudi. Dan žena se nam je zdel super priložnost, da razveselimo nekaj predstavnic lepšega spola in poskrbimo, da je njihov dan lepši,” je razlog za izvedbo akcije obrazložil Jan Žnidaršič, eden od akrobatov, ki je danes delil vrtnice v centru Ljubljane.

“Veseli smo, da naš šport postaja bolj popularen tudi med ženskami, naši ekipi pa se zadnja leta pridružuje vedno več deklet. Upamo, da se nam jih v prihodnosti pridruži še več. Ekipe, v katerih so zastopane tudi ženske, so veliko bolj kreativne, močne in uspešne, kar se odraža tudi v naši skupnosti,” pa je povedal Domen Rozman, idejni vodja Dunking Devils.

Dunking Devils v akciji na ljubljanskih ulica ob osmem marcu dnevu žena/Foto: Dunking Devils

Ob svoji 10. obletnici obstoja so se Dunking Devils odločili združiti največje slovenske talente s področja akrobatike in plesa ter ustvariti adrenalinski spektakel Dunking Devils LIVE. Na njihovih predstavah, ki bodo potekale 17. in 18. maja v Hali Tivoli, bodo poleg njih nastopili še: akrobata Flipping Art, plesalci Artifex, plesalki na drogu Duo Kamikazete, zmagovalka letošnje oddaje Slovenija ima talent Tjaša Dobravec, magični LED Motion, plesalca na trakovih Travelers Duo in freestylerji Da Move. Več o spektaklu si lahko preberete na http://www.dunking-devils.si/live./LN in Maja Burja

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s