Ilka Štuhec odpovedala sodelovanje s trenerjem Gregorjem Koštomajem in kineziologinjo Anjo Šešum

Ilka Štuhec_1

Kot so sporočili iz agencije Propir, ki vodi vse komunikacije z javnostjo za najboljšo slovensko smučarko Ilko Štuhec, ta v novi sezoni ne bo več sodelovala z dosedanjim trenerjem Gregorjem Koštomajem in kineziologinjo Anjo Šešum.

Preprosto sem prišla do točke, ko potrebujem spremembo. Odločila sem se, da v prihodnje ne bom sodelovala z Gregom in Anjo. V športu je tako, da je včasih treba sprejemati težke in zahtevne odločitve. Ta je bila ena izmed zelo, zelo težkih. Grega in Anja sta bila z nami v ogromno trenutkih, prestali smo zelo veliko in res sem jima zelo hvaležna, ampak zdaj jima želim vse najboljše v nadaljevanju njunih karier,” je Ilka povedala zbranim novinarjem na današnji novinarski konferenci v Mariboru. Ob njej je sedela vodja ekipe, mama Darja Črnko.

Odločitev je sprejela sama – “To odločitev sem sprejela sama. Moja mama nima nič pri tem. Ekipa mora delovati tako, da sem jaz zadovoljna. Tudi mama ve, da če kdaj ne bi mogla sodelovati po strokovni poti, bi se razšli. Jaz sem tista, ki sprejema odločitve, ne glede na to, da je ona vodja ekipe. In nisva tako povezani, imava še vedno tudi Aleša in vse druge, seveda. Odločitev je bila zelo težka,” je povedala Štuhčeva.

Ilka Štuhec, slovenska smučarka

Kdo bo v njeni ekipi v prihodnji sezoni, še ni znano, pogovori pa že potekajo. V ekipi ostaja serviser Aleš Sopotnik, so še sporočili iz agencije Propir ./LN/Propiar

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s