FUNDACIJA ŠTUDENTSKI TOLAR OBJAVLJA DRUGI RAZPIS ZA SUBVENCIONIRANE JEZIKOVNE TEČAJE V LETU 2019

branje knjige
Ljublja 6. 4. 2019 – Fundacija Študentski tolar, ustanova ŠOU v Ljubljani, v sodelovanju z Zavodom ŠOLT objavlja drugi razpis v letu 2019 za subvencionirane jezikovne tečaje, namenjene študentom, ki so se znašli v socialni stiski.
Pravica do subvencioniranega intenzivnega jezikovnega tečaja se lahko dodeli posameznikom, ki imajo v študijskem letu 2018 / 2019 status študenta na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani (seznam je priložen v razpisu) in niso v rednem delovnem razmerju.
Tečaji se bodo pričeli izvajati med 24. aprilom in 31. majem 2019, na Zavodu ŠOLT (Vojkova 63, Ljubljana), ki tekom leta ponuja najrazličnejše jezikovne tečaje, vse od evropskih jezikov kot sta španščina in francoščina, pa do nam bolj oddaljenih jezikov, na primer kitajščino, korejščino in še mnoge druge.
Študenti, katerim bo subvencija odobrena, bodo lahko obiskovali jezikovne tečaje za minimalni prispevek v višini 30€.
Prijave na tečaje so že odprte in bodo potekale do zapolnitev mest. Do subvencioniranega jezikovnega tečaja bo upravičenih prvih 70 prosilcev, ki bodo pri točkovanju prejeli najmanj 32 točk. Razpis Fundacije Študentski tolar poteka do 30. aprila 2019 oziroma do porabe.
Branje knjige dekle

Prav tako pa je še vedno aktualen razpis za subvencionirane strokovne tečaje, ki jih prav tako izvaja Zavod ŠOLT in subvencionirane športne tečaje, ki jih izvaja ŠOU šport. Več informacij o prijavi na omenjene razpise in dokumentacija razpisov, so na voljo na ​spletni strani Fundacije študentski tolar​.
Sredstva za izvedbo razpisa so pridobljena s strani Študentske organizacije Univerze v Ljubljani.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s