Če ste bolni se začnite učiti tudi tuje jezike…

merjenje tlaka

Javno pozivamo državljane, ki govorijo samo slovensko, ob tem pa so potrebni zdravniških storitev, da se začnejo učiti tudi tuje jezike. Zakaj? Zato, ker bodo pristojni, ki trideset let rešujejo neurejeno stanje v slovenskem zdravstvu, zdaj manjkajoče zdravnike in drugo zdravstveno osebje začeli, najemali v tujini.
Da državljani, ki ne govorijo tujih jezikov ne bi imeli težav, kako pojasniti svojemu »uvoženemu« zdravniku, ki ne bo znal slovensko, kakšne zdravstvene težave imajo, je najbolje, da se čim prej začnejo učiti predvsem jezike z Balkana.


Namreč, ob zdaj že 500 »uvoženih« zdravnikih, pristojni načrtujejo še »uvoz« okoli 100 novih, da bi lahko, koliko toliko »pokrpali« slovensko neorganizirano zdravstvo in rešili “pregorelosti” obstoječih domačih zdravnikov, ki zaradi navedenega množično odpovedujejo svoje službe po slovenskih Zdravstvenih domovih.
Nekoliko lažje bo tistim slovenskim državljanom, ki so z Balkana in se še niso naučili dobro slovensko, saj bodo lahko lažje sporazumeli s svojimi rojaki, seveda, če bodo ti z Balkana.
mobilni telefon uporaba
Da pa ne bi imeli težav tisti, ki so nevešči komuniciranja v balkanskih in tudi ostalih tujih jezikih, jim predlagamo to rešitev… https://translate.google.com/?hl=sl. Je pa res, da se boste izobraževanja in načina prevajanja morali naučiti sami./JT/LN

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s