Priprave na 14. dm tek za ženske, ki bo 25. maja, že v polnem v teku

Priprave na dm tek v Ajdovščini s trenerjema Frankom in Teo Bajc ter Miho Deželakom/Foto: press Pristop

Zadnjo soboto v maju, in sicer 25. maja, bodo Letno telovadišče Ilirija ob parku Tivoli tudi letos preplavile tekačice iz vse Slovenije.
Gre za zdaj že zelo zna »DM tek« za ženske, ki poleg aktivnega življenjskega sloga s to zanimivo tekaško prireditvijo spodbuja druženje in zabavo dopolnjen z glasbenim in spremljevalnim programom.
V devetih slovenskih krajih že tečejo brezplačne tekaške priprave s profesionalnimi trenerji na to res zanimivo tekaško prireditev na katero se lahko prijavite prek spleta ali v prodajalni DM, z zgodnjo prijavo pa si zagotovite tudi nižjo ceno startnine.

Kot sporočajo organizatorji v skladu s tradicijo se bo, kot že zapisano, DM tek tudi letos odvil na zadnjo soboto v maju. 25. maja. Novost letošnjega teka je premik prizorišča družabnega dogajanja in glasbenega programa na Letno telovadišče Ilirija, ob parku Tivoli.
Progi teka pa ostajata po dolžini enaka, in sicer na pet ali deset kilometrov kot vsa leta poprej. Prijave so že mogoče, nakup pa lahko v celoti opravite prek spleta. Za vse, ki si boste svoje mesto rezervirale do 6. maja, velja nižja cena prijavnine – 25,60 evra in ne 32 evrov, ki bo toliko znašala po 6. maju.
Franko Bajc in Miha Deželak pripravljata plan treninga v Ajdovščini/Foto:press: Pristop

No pa še to! Za nabiranje tekaške kondicije in pogum za prijavo na tek po Sloveniji že tečejo brezplačne tekaške priprave, ki že potekajo vsak četrtek pod budnimi očesi profesionalnih trenerjev v Ljubljani, Domžalah, Celju, Kranju, Kopru, Novi Gorici, Novem mestu, Mariboru in Ajdovščini. Med drugimi trenerji bo priprave v Ajdovščini vodil Franko Bajc, zmagovalec šova Kmetija 2018, študent Fakultete za šport in vsestranski športnik. Na brezplačnih skupinskih pripravah se lahko naučite vsega o pravilnem ogrevanju, raztezanju in o pravilni tehniki teka. Predhodna prijava na priprave ni potrebna, seznam lokacij in točne ure priprav najdete tukaj.
Priprave na dm tek v Ajdovščini s trenerjema Frankom in Teo Bajc ter Miho Deželakom/Foto: press: Pristop
Več informacij o 14. dm teku za ženske, prijavah, pripravah in novostih najdete tudi na tej spletni strani https://www.tekzazenske.si.
No, tudi mi bomo spremljali že 14. DM tek za ženske in ga vsem udeleženkami, pa tudi tistim, ki morda ne boste uspeli sodelovati predstavili kaj vse se bo dogajalo v soboto, 25. maja 2019./LN

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s