SPAR Slovenija z velikonočnimi dobrotami razveselil materinske domove po Sloveniji

Materinski dom Ljubljana

Iz SPAR Slovenija so sporočili, da so z velikonočnim zajtrkom, že sedmo leto zapored, obdarili materinske domove po Sloveniji. Z donacijo izdelkov za še lepši praznični čas mamic, mladoletnih otrok in najmlajših junakov so letos obdarili kar deset materinskih domov.

Da bi lepe praznike pričaral tudi mamicam in otrokom, ki z mamicami bivajo v materinskih domovih, je SPAR Slovenija letos izvedel zdaj že sedmo tradicionalno dobrodelno velikonočno akcijo.
V četrtek in petek pred prazničnim vikendom so poslovodje Sparovih in Intersparovih trgovin obiskale skupno deset materinskih domov po Sloveniji in jih obdarile s košarico prazničnih izdelkov, v kateri niso manjkale velikonočne pletenice pekarne SPAR, za najmlajše pa tudi plenice. Iz podarjenih izdelkov so jim pripravili velikonočni zajtrk in jim pričarali nasmeh na obraz.

Obdarili in razveselili so deset materinskih domov v Ljubljani, Škofljici, Svetem Juriju pri Ščavnici, Mariboru, Žalcu, Celju, Mozirju, Solkanu in Šempetru pri Gorici.
Zavod Pelikan - Karitas Materinski dom Ljubljana
No, dodajmo še podatke katere materinske domove je ob letošnjih velikonočnih praznikih SPAR Slovenija obdaril. To so bili: Zavod Pelikan – Karitas Materinski dom Škofljica; Zavod Pelikan – Karitas Materinski dom Ljubljana; Materinski dom Ljubljana; Materinski dom Mozirje; Materinski dom Žalec; Zavod Socio v Celju; Materinski dom Maribor; Pomurski Materinski dom; Materinski dom Solkan in Materinski dom Šempeter. Ni, kaj pohvale in objave vredno./LN/FOTO – press SPAR Slovenija

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s