Wings for Life World Run za zdravilo za poškodbo hrbtenjače

20190505_1358563431804190724768441.jpg
Biti del globalnega tekaškega dogodka, v okviru katerega 5. maja 2019 – na sto tisoče tekačic in tekačev teče istočasno – da bi s svojim tekom in prispevkom našli zdravilo za poškodbo hrbtenjače, je res izjemna prireditev. Mi smo se je udeležili na Dunaju in ob množici udeležencev je ljudem ob znameniti dunajski ulici ne sodelujočim (gledalcem) zastajal dih ob pogledu na te pozitivne in srčne ljudi.
Velja vedeti, da udeleženci plačajo pristojbino, ki je znašala 50 evrov, če so jo poravnali do 26. januarja 2019, nato pa se je ta poveča za 10 EUR, in sicer 60 evrov.


Zakaj ta dodatek, da boste razumeli, zakaj je akcija Wings for Life World Run za zdravilo za poškodbo hrbtenjače več kot pozitivno dejanje, posebej, ko boste videli posnetke, ki smo jih posneli v deževnem in mrzlem Dunaju na ulici Mariahilfer Straße.

Posnetki in fotografije povedo več, kot kateri koli zapis. No, a kljub temu za tiste, ki za ta tek tekov, ki ga organizira po vsem svetu neprofitna fundacija Wings for Life Spinal Cord Research Foundation ne vedo, velja dodati za kaj gre.

Takole gre: en dan vsako leto tek Wings for Life World Run poteka na številnih lokacijah po vsem svetu. Vsi startajo ob natanko istem času, in sicer ob 11h po UTC (univerzalni čas) oziroma ob 13h po našem lokalnem času.

Naj bo dan ali noč, sonce ali ploha: tečete skupaj s celim svetom in si delite to čudovito izkušnjo. Vaše ime se bo izpisalo na globalni razvrstitveni lestvici!


S svojo udeležbo na teku Wings for Life World Run puščate pečat. 100 odstotkov vseh startnin in donacij, zbranih prek kampanj za zbiranje sredstev, je namenjenih neposredno raziskavam hrbtenjače in kliničnim študijam na priznanih univerzah in inštitutih po vsem svetu. Neprofitna fundacija Wings for Life Spinal Cord Research Foundation je gonilna sila za projektom, družba Red Bull pa v celoti krije administrativne stroške fundacije, kakor tudi stroške teka Wings for Life World Run.

Veja dodati, da je Wings for Life mednarodna neprofitna organizacija z enim samim ciljem; pomagati znanstvenikom poiskati zdravilo za poškodbe hrbtenjače. 100 odstotkov startnine udeležencev in donacij je namenjenih neposredno najsodobnejšim raziskovalnim projektom po vsem svetu.
20190505_1409532260112882310688242.jpg
Zdaj veste, zakaj tako pohvalno izpostavljamo udeležence na teku Wings for Life World Run za zdravilo za poškodbo hrbtenjače./Pripravila ATS in JT/Avtor fotografij in posnetkov Janez Temlin
In še to! Letos je v Sloveniji ta tekaška prireditev potekala v Volčjem potoku https://www.wingsforlifeworldrun.com/si/sl/app-run-volcji-potok/

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s