Družinska prireditev »Čarobni dan« vabi v ljubljanski Tivoli

Alenka Gotar Čarobni dan

V ljubljanskem Tivoliju bo to nedeljo, in sicer 12. maja, potekala največja enodnevna družinska prireditev Čarobni dan.
Prireditev Čarobni dan je brezplačna prireditev, ki bo družinam in seveda vsem drugim obiskovalcem ponudila športne, ustvrajalne in glasbene delavnice ter pester program.
Seveda pa bodo glavno besedo imeli otroci, ki jih bo čakal posebej postavljeni oder in tudi ob njem veliko zanimivih dogodkov.
Velja dodati, kot sporočajo organizatorji, da se bodo te zanimive družinske prireditve – »Čarobni dan«, kot posebni gosti pridružili Dunking Devils, Manca Izmajlova, Vili Resnik, Victory in drugi znani slovenski gostje, ki bodo zabavali zbrane s svojimi nastopi.
Več o celotnem programu ter o možnostih koriščenja številnih ugodnosti in prijavi na prireditev najdete na spletni strani Čarobni dan.
Več o dogodku, ki naj bi bil po zagotovilu organizatorjev enkraten, si lahko preberete na tem delu spletne strani Čarobni dan.
Na prireditvi Čarobni dan
Torej, ker naj bilo v Tivoliju to nedeljo, in sicer 12. maja, res zanimivo, zdaj veste, kam se lahko odpravite s svojimi otroki in prijatelji.
Zabava in brezplačno doživetje za vso družino je zagotovljena, na spletni strani Čarobni dan pa obvezno izpolnite prijavni obrazec, saj si boste tako zagotovili številne ugodnosti, ki so jih organizatorji Čarobnega dne pripravili za vas na ta dan (in še ob dodatnih terminih), zato imejte kupon ugodnosti to nedeljo, 12. maja, ves čas pri sebi. Med drugim vam bodo ta dan tudi omogočili brezplačen prevoz z LPP po Ljubljani. Več o ugodnostih in akciji 1 vstopnica = 1 družina, na tej sicer brezplačni prireditvi boste izvedeli ob prijavi na spletni strani.
torta - na prireditvi Čarobni dan
Pa še to! Prireditev Čarobni dan organizira Zavod Zaupanje, s pomočjo pokroviteljev in partnerjev (objavljeni na njihovi spletni strani), ki obdaril otroke iz socialno ogroženih družin, da bodo lahko obiskovali različne tečaje in druge izven šolske dejavnosti.
Torej zdaj veste, zakaj velja podreti s to najavo akcijo »Čarobni dan« tudi z naše strani/Pripravila: A. T. Seme/LN

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s