Javno vprašanje kandidatkam in kandidatkam, ki se potegujejo za vstop v Evropski parlament

D05D83E7-A7B8-4B18-A505-6F2140FE713F
Javno vprašanje za prihodnje evropske poslanke in poslance, ki obljubljajo, kaj bodo storili za Evropejce (tudi za svoje sodržavljane), potem ko se bodo namestili v parlamentarne pisarne in zasedli udobne sedeže v Evropskem parlamentu.
Vprašanje nima nič skupne ne z desnimi, ne levimi in ne skrajno usmerjenimi kandidatkami in kandidati. Na to vprašanje naj odgovorijo kandidatke in kandidati, le kot ljudje.
Za tiste kandidatke in kandidate, ki jim to vprašanje (je opredeljeno s fotografijo na vrhu in to z mlado družino) ni dovolj jasno opredeljeno ga glede na njihov IQ, opredelimo širše. Samo javno naj to sporočijo!
Za tiste kandidatke in kandidate, ki jim to vprašanje (je opredeljeno s fotografijo na vrhu in to z mlado družino) ni dovolj jasno opredeljeno ga glede na njihov IQ, opredelimo širše. Samo javno naj to sporočijo!
družina na izletu
A še to! To je edino vprašanje, ki bi po našem mnenju, ob javnem odgovori kandidatk in kandidatov nanj, dalo kar ustrezen odgovor, koga naj voli kritična masa državljanov, v Sloveniji 26. maja.
zastave EU
To pa že veste, razen, če ste pozabili – Po enotnem statutu bruto mesečna plača poslancev od julija 2018 znaša 8.757,70 EUR. Izplačuje se iz proračuna Parlamenta. Vsi poslanci plačujejo davek EU in prispevke za zavarovanje, tako da končna plača znaša 6.824,85 EUR.
Aloz Peterle član EPP/Vir:epp
Poslanci so z dopolnjenim 63. letom starosti upravičeni do starostne pokojnine. Pokojnina znaša za vsako dopolnjeno leto izvrševanja mandata 3,5 % plače, vendar skupaj ne sme presegati 70 % plače. Pokojnine se izplačujejo iz proračuna Evropske unije./Priravil: J. Temlin

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s