Še en dokaz, da se RTV Slovenija dela norca iz svojih naročnikov

Evropski paralamen stavba

RTV Slovenija si omislila tako imenovani “detektor”, s katerim je preverjala “dejstva” ob soočenju kandidatov za evropske poslance. Drugače rečeno s tem t. i. “detektorjem” jih je predstavila svojim gledalcem, kot navadne nevedneže, če niso odgovorili tako, kot so imeli oni zapisano v svojem odgovoru na zastavljeno vprašanje.
Še huje pa je to, da so RTV ”ustvarjalci” tovrstnih nedodelanih “zaslišanj” in njihovih nedodelanih pristopov in vprašanj s takšnimi pristopi imeli za navadne cepce tiste, ki so ta nedodelana (mislimo na teme) soočanja gledali in jih morali plačali, kot njihovi z zakonom določeni naročniki.
https://4d.rtvslo.si/arhiv/odmevi/174617083?jwsource=em
Res je! RTV bi potrebovali “detektor”, a takega, s katerim bi znali poiskati ustrezna vprašanja za politično sestavljanko kandidatov, ki si želijo enega od osmih stolčkov v Evropskem parlamentu. Ob tem pa ni potrebe, da imajo za norce plačnike njihovih “detektorjev”, ki ne povedo nič. Nasprotno, med ljudmi ustvarjajo poniževalni pogled na nosilce vodenja soočenj in seveda tudi kandidatke in kandidate.
Da! Letošnja soočanja kandidatov za Evropski parlament na RTV Slovenija so bila prava farsa!
detektor - le kot vizualna osnova
No, pa še to! Poligraf, laični javnosti znan kot detektor laži je naprava, ki ne odkriva ali beleži laži ali neresnice, temveč meri psihofiziološke odzive./Pripravil J. Temlin

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s