Na 14. dm teku poleg dobrodelnosti tudi znani obrazi


Odlično razpoloženje, lepo vreme in pozitivna energija je minulo soboto 25.maja, kot smo že poročali, botrovala temu, da je več kot šest tisoč tekačic na 14. dm teku za ženske zbralo več kot 46 milijonov korakov, ki jih bo 15. dm tek v začetku naslednjega leta v sklopu iniciative Združimo korake spet spremenil v donacijo izbranim osnovnim šolam po Sloveniji.
Kot dopolnilo letošnje prireditve so nam organizatorji posredovali tudi, kdo od znanih Slovenk in Slovence, no, da bomo točni kdo od znanih slovenskih državljank in državljanov je sodelovalo tako ali drugače na 14. dm teku, ki so s svojo prisotnostjo poskrbeli za popestritev tega dobrodelnega teka. Tako velja omeniti karizmatična voditelja Klemena Bunderlo in Klemena Bučana. Pa Čuke, ki so poskrbeli za ogrevanje in spodbujanje tekačic med tekom ter ves čas skrbeli za vsesplošno zabavo.

Za lep zaključek največje tekaške prireditve za ženske pri nas je poskrbel najlepši slovenski raper Challe Salle. Med drugim je zapel tudi svojo uspešnico Lagano in zbrane pripravil tudi do plesa na hip hop ritme. Najbolj so bili njegovega nastopa veseli udeleženci Oskarjevega teka, ki so se mu ob prepevanju uspešnic glasno pridružili s petjem.
Challe Salle pripravil tekačice do petja in plesa na 14. dm teku
Na 14. dm teku se je oglasilo tudi nekaj znanih oseb, ki so tekačice bodrili na njihovem tekaškem prizadevanju za dobrodelni namen.
Franko Bajc, zvezda resničnostnih šovov, je letos sodeloval kot trener na dm pripravah v Ajdovščini in navijač na 14. dm teku.
Tako je Franko Bajc prišel preveriti, če so se ajdovske tekačice dobro odrezale, saj je sodeloval na pripravah v Ajdovščini kot njihov trener. Z brisačo okoli vratu, v poklon Douglasu Adamsu in podporo dnevu brisače, je za tekačice navijal tudi naš nekdanji vrhunski skakalec Robert Kranjec.
Robert Kranjec je prišel spodbujati tekačice kar z brisačo – obvezno opremo ob dnevu brisače.
Torej 14. dm tek je potekal v znamenju odličnega ozračja, dobrodelnosti, kolegialnosti in aktivnega preživljanja prostega časa s svojimi bližnjimi in prijateljicami.
In zakaj dodajamo ta dodatek sobotni objavi? Zato, da bi na naslednjem teku, in sicer 15. dm teku, bilo še več tekačic in da bi te presegle 46 milijonov korakov, ki jih je letos naredilo več kot šest tisoč udeleženk.


No, pa tudi z namenom, da bi se prihodnjega teka udeležili še več znani obrazov, kot spodbuda iniciativi Združimo korake. Ko gre za pozitivne namene, velja biti zraven, kajti le tako so zastavljeni cilji doseženi in to ljudje s pozitivnim namenom še bolj povezuje, To pa je osnovnim namen tovrstnih dobrodelnih tekmovanj in druženj./LN/NO/Foto: press – Pristop

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s