Nekoč se bodo tudi v Sloveniji vozili s takšnimi vlaki

Nekoč se bodo tudi državljani Slovenije, vozili s takšnimi vlaki, ki jih boste videli na teh fotografijah in spodaj dodani povezavi.

No, besedo “nekoč” upoštevajte s pravim časovnim odmikom, in sicer:

– takrat vam infrastrukturnega sistema ne bo vodila gospa, ki je diplomirala na Naravoslovno-tehniški fakulteti Univerze v Ljubljani, leta 2006 in magistrirala na Fakulteti za družbene vede  – Univerze v Ljubljani s področja menedžmenta neprofitnih organizacij. Torej je usposobljena, da nam bo znala načrtovati prometno infrastrukturo prihodnosti.

– takrat bo znano gradbeno podjetje, ki zdaj gradi vse, kar je povezano z državno blagajno imelo že enak status, kot, da ima zdaj podjetje, ki se je nekoč imenovalo SCT.

– takrat, ko se bo to zgodilo pa se bodo državljani živeči v Sloveniji ob vstopu v takšne “naše” hitre vlake pozdravljali tako: 美好的一天,你在哪裡旅行?

Pa recite, da se stvari na področju infrastrukturnih projektov v Sloveniji, odkar jih vodi mag, Alenka Bratušek, ne načrtujejo dolgoročno.

Da bo vse po predpisih, dodajamo, da smo uporabili fotografije iz te strani… https://en.m.wikipedia.org/wiki/High-speed_rail_in_China

No, velja dodati še to, da ko bomo mi imeli takšne transportne povezave, bodo te še »nekoliko« napredovale, saj objavljamo fotografije današnjih vlakov, in ne “slovenskih” vlakov prihodnosti./Pripravil: J. Temlin

Leave a Reply