OD DANES V KRANJSKI GORI NA VOLJO »KRANJSKA GORA SHUTTLE BUS«

Kranjska Gora – Iz Kranjske Gore sporočajo, da se letošnje poletje na ceste ponovno vrača turistični avtobus, ki so ga poimenovali kar Kranjska Gora.

Gre za avtobus, ki bo, od danes, 29. junija, pa vse do 1. septembrom povezoval kraje med Mojstrano in Planico, se razume z izhodiščem v Kranjski Gori.

“Kranjska Gora Shuttle” bo dvakrat dnevno krožno vozil tudi med Peričnikom (Slap Peričnik je s svojimi 52 m eden izmed najvišjih slovenskih slapov. Do njega vodi označena pot iz Mojstrane) in Planico.

Kranjske Gore to turistično dopolnitev namenja obiskovalcem za brezskrbno raziskovanje krajev na področju kranjskogorskega področja, pa bo tudi domačinom za opravljanje vsakodnevnih obveznosti v krajih, ki jih bo avtobus povezoval – vozni red (za ogled klikni na to povezavo).

Velja dodati, da bo vožnja s “Kranjska Gora Shuttle” za otroke, do vključno šestega leta starosti brezplačna. Za vse ostale uporabnike pa bo cena ene vožnje, za eno relacijo znašala 2 evra.

Kranjska Gora Shuttle bo vozil štirikrat dnevno, in sicer 29. junijem in 1. septembrom 2019. Z vpeljavo Kranjska Gora Shuttle avtobusa želijo v Kranjski Gori obiskovalce in domačine spodbuditi k uporabi javnih prevoznih sredstev in posledično prispevati k spremembi potovalnih navad.

Ob tem pa dodajajo, da si želijo, da bi s tovrstno ponudbo pomembno prispevali k ohranitvi alpskega okolja in kakovostnega življenjskega prostora za ljudi in ekosistema. Ni, kaj, res pohvalno!/Pripravila: Alenka T. Seme/ Turizem Kranjska Gora

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s