Slovenija dobila luksuzno zlato čokolado v obliki Slovenije

Po večmesečnem ustvarjanju je luč sveta ugledala Čokoladna Slovenija GOLD edition by Mojačokolada.si. Gre za manjšo različico vsem že dobro znane 3D Čokoladne Slovenije, sestavljene iz 12 kosov čokolade z različnimi okusi, ki predstavljajo posamezne regije in njihove pristne, značilne okuse.

Nova Čokoladna Slovenija GOLD edition vas bo navdušila s 35g čiste čokoladne harmonije v obliki Slovenije. Narejena je z vrhunsko BAM zlato čokolado, ki očara s prepletom okusov bele čokolade in karamele. Mojstri čokolade so njen okus razvijali kar dve leti, naravno zlato obarvano čokolado pa so dosegli tako, da so ji dodali karameliziran sladkor in mleko. Nastala je premium čokolada z noto karamele, masla in smetane, z rahlim pridihom soli, kremasto svileno teksturo in zlatim sijajem. Vrhunski okus male Čokoladne Slovenije bo navdušil prav vse, tudi tiste najbolj zahtevne ljubitelje čokolade.

Pakirana je v elegantno črno embalažo z zlatim potiskom in je odlična izbira za darilo, majhno pozornost, zahvalo ali za sladko predstavitev Slovenije kot majhnega koščka raja na zemlji. Ustvarili smo jo za vse, ki se pri izbiri darila večkrat znajdejo v dilemi in ki želijo Slovenijo predstaviti na malo drugačen, bolj inovativen in sladek način.   Luksuzna zlata čokolada v obliki Slovenije je na voljo tudi v spletni trgovini Mojačokolada.si: https://www.mojacokolada.si/cokoladnica-mojacokoladasi/2107-cokoladna-slovenija-gold-edition.html

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s