Posebnost slovenskega petzvezdičnega turizma

To je posnetek iz Portoroža, ki prikazuje “vrhunsko” ponudbo slovenskega turizma, kjer “petični” gostje ob vsej ostali ponudbi lahko v restavraciji, ki je neposredno ob plaži, preizkušajo “našo” izvirno kulinarično ponudbo.

Posebnost te lokacije je tudi ta, da so gostje, ki prebivajo v petzvezdičnem hotelu Kempinski / https://www.kempinski.com/sl/istria/palace-portoroz/posebne-ponudbe/, ki je le čez cesto, nasproti te “znamenite” restavracije, deležni ob vsem ugodju tudi pogleda na portoroško plažo in seveda pogleda na našo prelepo obalo ter posebnost, ki jim jo drugi tovrstni hoteli ne morejo zagotoviti. Logično, ker gre za petzvezdično ponudbo, kar je del slovenske turistične strategije, po Počivalšku – ministru za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije.

Namreč gostje v elitnem hotelu Kempinski so deležni ob vseh ugodnosti ponudbe, ki jih ponuja ta petzvezdični hotel še pogleda na znameniti dimnik (no iz njega se lepo kadi, ko v restavraciji PACO pripravljajo “izvirne” slovenske jedi – čevapčiče, ražnjiče, pleskavice in različne “pizze” ter druge “slovenske” kulinarične posebnosti, s katerimi se lahko pohvali ta Trattoria), ki gosto hotela Kempinski pričara izvirni slovenski dim, kar pa se petičnim gostom posebej ne zaračunava, saj gre za posebnost, ki so je lahko deležni le v portoroškem hotelu te hotelske verige. Namreč, to je pač dodatek izvirne ureditve slovenske obale, ki je drugi pezvezdični hoteli ne morejo ponuditi.

In zakaj to objavljamo? Za vse tiste, ki v Sloveniji načrtujejo razvoj petzvezdičnega turizma, ki naj bi poglobljeno spremenil naš “turizam” in privabil k nam čim več petičnih in bogatih turistov.

Vidite, to je posebnost slovenskega petzvezdičnega turizma, ki nas dela drugačne od ostalih turističnih destinacij (no, pa ne samo ta posebnost – v Portorožu jih je še kar nekaj, a o njih drugič). Za zdaj le toliko!

Pa lep in prijeten dan vam želimo iz elitnega Portoroža https://www.portoroz.si/si/, ki je del strategije “Slovenije kot zelene, aktivne in zdrave destinacije za petzvezdična doživetja”./Pripravil: J. Temlin/Foto: LN

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s