Zemljevid migrantske resnice

Migrantski val, ki je pljusnil v Evropo, povzroča različne razprave. Vendar je, če smo zelo pošteni stvar preprosta, seveda, če se pri tem ozremo nekoliko »nazaj«. Objavljamo zemljevid (na spletu jih boste našli na stotine), ki prikazuje, kdo mora začeti poglobljeno urejati migrantko krizo.

To so države s tega zemljevida, ki morajo, če ni druge rešitve, postati nosilke  sprejema obubožanega prebivalstva Afrike.

Namreč, če se Evropska unija ni pripravljena soočiti s nevzdržnim stanjem v Afriki, pač naj to storijo države, ki so to prebivalstvo osiromašile.

Sodeč po zemljevidu, ki ga objavljamo, je namreč jasno razvidno, kdo je bogatel na račun tam živečega prebivalstva. Prebivalstva, ki so mu na silo spreminjali kulturo in mu vsiljevali svojo, ob tem pa so na veliko izkoriščali njihovo naravno bogastvo brez posebnih nadomestil. Pa ne samo to! Na silo so jim pobrali njihovo naravno bogastvo in iz njih naredili obubožana ljudstva.  

Vidite, zato je ta zemljevid osnova, da bi se te tako zvane urejevalke človekovih pravic in nosilke človekoljubnih organizacij morale lotiti vlad, ki imajo “zatemnjen” spomin o zlu, ki so ga povzročili njihovi predniki ljudem, katere zdaj mafijske združbe na neprimernih plovilih vozijo v Evropo, rešujejo pa jih t. i. nevladne organizacije, ki se tolčejo po prsih svoje “človekoljubnosti”. A zanimivo! Kljub tako »staremu« zemljevidu« so bile leta in leta tiho, zdaj pa hočejo postati rešiteljice stanja napak svojih prednikov. 

Saj vemo, da s temi nekaj stavki in objavljenim zemljevidom ne bomo rešili nevzdržnega stanja obubožanega in do skrajnosti izropanega prebivalstva črne celine, ki zdaj vidi zase lepšo prihodnost v Evropi. A sodeč po zemljevidu je dejstvo, da njihovi “dolžniki” živijo tu – v Evropi, in sicer zdaj tako opevani, pravni, socialni in demokratični asociaciji, ki se imenuje Evropska unija. 

Vidite, zato velja zemljevid migrantske resnice resno proučiti in določiti, katera država v Evropi se mora postaviti pred ogledalo zgodovinske resnice./Pripravil: Janez Temlin/Foto: LN/Grafika/LN

Leave a Reply