PIKNIK KINO NA OBALI V ZNAMENJU Hitrih in drznih in Levjega kralja

Piknik kino, ki ga organizira Kino Bežigrad, kot »Čarobni kino večeri« bodo tokrat v znamenju Hitrih in drznih in Levjega kralja. In to se bo zgodilo ta konec tedna, ko bo Kino Bežigrad s svojim PIKNIK KINOM ponovno v gosteh v Izoli in Portorožu. Tokrat bo navdušil vse ljubitelje akcijskih filmov, pa tudi tiste, katere najbolj očarajo vizualni efekti, narava ter vrhunska glasba.

V četrtek in petek, 1. 8. in 2. 8., se bosta odvila v znamenju dirkanja, akcije in vratolomnih zapletov, saj si bo premierno mogoče ogledati nov del franšize Hitrih in drznih: Hitri in drzni: Hobbs in Shaw, v soboto pa se boste lahko prepustili še večni zgodbi Levjega kralja in ponovno spoznali ikonične karakterje, ki jih zagotovo že dolgo nosite v srcih.

Velja dodati, da si vstopnice lahko že zagotovite, in sicer na spletni straneh www.kino-bezigrad.siwww.eventim.si ter v barih plaž Hotelov Bernardin.

PROGRAM PIKNIK KINO OBALA PA BO NA SPOREDU, IN SICER:

1. 8. ob 21.00 – IZOLA (PLAŽA SAN SIMON) – HITRI IN DRZNI: HOBBS IN SHAW

2. 8. ob 21.00 – PORTOROŽ (PLAŽA BERNARDIN) – HITRI IN DRZNI: HOBBS IN SHAW

3. 8. ob 21.00 – PORTOROŽ (PLAŽA BERNARDIN) – LEVJI KRALJ (PODNAPISI)

O PIKNIK KINU – PIKNIK KINO BEŽIGRAD je že lansko poletje doživel svojo premiero in s svojo izvirnostjo in magičnem vzdušjem kino doživetju vrnil srce in dušo.

PIKNIK KINO je koncept kina na prostem, brez formalnega sedenja. Obiskovalci se lahko udobno namestijo kar na dekah, ležalnikih, napihljivih blazinah, ki jih prinesejo s seboj, ali pa si jih sposodijo na licu mesta.

Projekcije PIKNIK KINA se bodo letos v drugi polovici poletja vrstile po celi Sloveniji, poleg Tivolija (telovadišče), se ga bo v Ljubljani moč udeležiti tudi v Vodnem mestu Atlantis, na obali v Simonovem zalivu in na plaži Bernardin, na Gorenjskem pa na blejski Mali Zaki. Bogat filmski program bodo pospremili zanimivi spremljevalni dogodki, ki bodo navdušili vse generacije. V sklopu PIKNIK KINA si bo mogoče ogledati vse največje filmske uspešnice tega poletja, kot so Yesterday, Bilo je nekoč v Hollywoodu, Angry Birds 2, Pridni fantje, Levji kralj… Več o aktualnih dogodkih na www.kino-bezigrad.si.

Torej, zdaj veste vse! Naša ekipa se bo udeležila čarobnega kino večera v Izoli in vam od tam pripravila posebno reportažo ob ogledu filma Hitri in drzni./Pripravila: Alenka T. Seme/ Foto-press Kino Bežigrad in Matic Kremžar

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s