Mikaela Schiffrin sklenil večletno sodelovanje z Adidasom

Najbolj alpskega smučanja Američanka Mikaela Schiffrin in Adidas sta sklenila pogodbo o večletnem sodelovanju.

Kot so sporočili iz agencije, ki skrbi za obveščanje javnosti o delovanju prestižne športne tovarne bo novo zavezništvo med prvo damo v alpskem smučanju, osredotočeno na Mikaelin režim treningov, cilj, ki sta si ga zastavila najboljša alpska smučarka in Adidas, pa je tudi navdihovanje nove generacije ustvarjalcev Adidasovih izdelkov in seveda smučark in smučarjev, da se potrudijo biti podobni boljši smučarki v tem trenutku na svetu.

Štiriindvajsetletnica iz ameriškega Kolorada je eno vodilnih svetovnih športnih imen, ki se ponaša z rekordnimi 17 zmagami v svetovnem pokalu v smučarski sezoni 2018/19. To je zgodovinski podvig, ki v eni sezoni še ni uspel nobenemu smučarju ali smučarki.

Mikaela Shiffrin je tako trenutno vodilen in resnično izviren glas v ženskem športu, ki ga bo pod okriljem novega partnerstva ponesla prek smučarskih meja. S pridružitvijo adidasovi družini bo Mikaela navdihovala nove generacije športnikov in si skupaj z adidasom prizadevala za opolnomočenje naslednje generacije ustvarjalcev s sporočilom, da je v športu mogoče prav vse./LN/ Fotoo press Adidas/

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s