Samsung Electronics na IFA 2019 napovedal začetek prodaje Galaxy Fold

IFA 2019, Berlin – Samsung Electronics je na dogodku IFA 2019 napovedal začetek prodaje edinstvenega Galaxy Fold, ki predstavlja popolnoma novo kategorijo mobilne tehnologije. Galaxy Fold bo sprva od 6. septembra 2019 na voljo korejskim uporabnikom; kasneje pa tudi v Franciji, Nemčiji, Singapurju, Združenem Kraljestvu, ZDA in drugih državah. Odet v dva barvna odtenka – kozmično črno in vesoljsko srebrno – bo Galaxy Fold na izbranih tržiščih na voljo tudi s 5G povezljivostjo.

Galaxy Fold je oblikovan z namenom, da navduši nove izkušnje: ko je zaprt, lahko do ključnih aplikacij elegantno dostopate z eno roko, in ko je odprt, na navdihujočem 18,54-centimetrskem brezkončnem prepogljivem zaslonu 1 , odkrivate nove možnosti večopravilnosti – si ogledate videoposnetke, igrate igrice in še mnogo več.

Samsung je v preteklih mesecih veliko pozornosti namenil ponovnemu redefiniranju Galaxy Fold ter tokrat na trg pospremil napravo, ki bo uporabnikom zagotovila najboljšo možno izkušnjo. Samsung je v tem času namenil ogromno časa izboljšavam na področju oblikovanja in izdelave, in še več časa namenil zagotavljanju celovite uporabniške izkušnje.

“Popolnoma nova mobilna kategorija, Galaxy Fold, je naprava, ki ruši vse ovire v oblikovanju tradicionalnih pametnih telefonov. Izjemno smo navdušeni, da lahko trgu predstavimo pionirja na področju mobilne tehnologije in uporabnikom zagotovimo najboljšo izkušnjo,” je ob predstavitvi povedal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor poslovanja IT in mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. In dodal: “Uporabniki so se pozitivno odzvali na večje zaslone in revolucionaren Galaxy Fold prinaša še večji, izjemen zaslon. To je inovacija novih mobilnih izkušenj.”

Prva tovrstna izkušnja

Galaxy Fold združuje priljubljene karakteristike tabličnega računalnika in pametnega telefona ter tako zagotavlja novo mobilno napravo in prvo tovrstno izkušnjo – od nove oblike in materialov, do edinstvenega prepogljivega uporabniškega vmesnika, vsestranske kamere in premium zmogljivosti. Samsung je s partnerji razvil popolnoma nov uporabniški vmesnik, ki bo spremenil način, kako uporabljamo mobilne naprave in izkoristil vsako prednost edinstvenega Galaxy Fold. Kot rezultata tega – naprava odpira nove možnosti za vsakega uporabnika.

Galaxy Fold preoblikuje način, kako zajamete, delite in urejate mobilne vsebine. Tudi, ko je zaprt, lahko posnamete videoposnetek in ko je odprt, si enostavno na velikem zaslonu ogledate vsebino. Z možnostjo neprekinjenosti aplikacije se videoposnetek enostavno preslika s prepognjenega na celoten zaslon 2 , Multi-aktivno okno pa omogoča uporabo več aktivnih aplikacij hkrati 3 in zagotavlja edinstveno večopravilnost.

Z možnostjo 5G povezljivosti bodo Galaxy Fold uporabniki na izbranih tržiščih uživali v vseh prednostih, ki jih glede hitrosti prenosa zagotavlja njihov operater. Galaxy Fold 5G je znanilec naslednje generacije povezljivosti za prenos visokoresolucijskih videoposnetkov in grafično zahtevnih mobilnih iger – Galaxy Fold z 18,54-centimetrskim brezkončnim prepogljivim zaslonom, spreminja način, kako dojemamo vsebino in večopravilnost.

Galaxy Fold zagotavlja ekskluzivni dostop do strokovnjakov oddelka podpora uporabnikom – vključno z osebnim dostopom do strokovnjakov in 24/7 podporo prek spleta ali mobilnega telefona. Samsung bo s predstavitvijo podrobnih načrtov za posamezno tržišče zagotovil, da bo uporaba Galaxy Fold prinesla edinstveno izkušnjo./LN/

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s