Kaj pa si predstavlja »specialistka« za vpliv poroznosti konfekcijskih medvlog na hitrost izhlapevanja znoja?

Alenka Bratušek, ki je med razpisom dodala sebi pooblastilo, da imenovanje predsednika uprave v njenem resorju ni mogoče brez njenega soglasja ob tem pa novinarjem prepotentno grozi, da ne bo dovolila, da ji mečemo polena pod noge, ko si to pravico med razpisnim postopkom prilašča. Specialistka za vpliv poroznosti konfekcijskih medvlog na hitrost izhlapevanja znoja bi se morala zavedati, da diktaturo lahko zganja na domačem dvorišču in ne kot ministrica, kar je postala po “loto” postopku.

Če bo vsak minister soodločal, kdo bo vodil podjetja v državni lasti, to dokazuje, da ne potrebujemo nesposobnih Nadzornih svetov, ki se krmijo iz jasli državnih podjetij, če vlada daje ministrom neka kvazi pooblastila za verifikacijo uprav preko svojih različnih omrežij, ob tem pa ta postavljajo z vladnim soglasjem kadre v nadzorne svete je vse jasno, kdo upravlja s podjetji v državni lasti.

Pa še to! Oholi ministrici Alenki Bratušek, ki jo je podprlo na zadnjih volitvah premalo državljanov, da bi se kot predsednica stranke uvrstila v DZ, pa je ob tem njenem ropotanju potrebno javno, jasno in glasno povedati, da lahko zganja svojo histerijo doma in ne na novinarskih konferencah.

No, to lahko zganja vpričo predsednika vlade Marjana Šarca, če mu je njen oholi, a ne prav strokovni pristop blizu in, če ta nosi oblačila z medvlogami, ki vplivajo na hitrost izhlapevanja znoja.

Novinarji se namreč praviloma ne znojimo, ko poslušamo oholosti tekstilke Alenke Bratušek./Pripravil: Janez Temlin

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s