Najslajša novost letošnjega leta je Čokoladna Slovenija GOLD edition

Najslajša novost letošnjega leta je Čokoladna Slovenija GOLD edition. Gre za čokoladno tablico v obliki Slovenije, ki je narejena z vrhunsko belgijsko čokolado zlate barve, piko na i pa ji doda zlat sijaj. V elegantni črni embalaži z zlatim potiskom predstavlja popolno darilo.

Ustvarili so jo pri podjetju Mojačokolada.si, kjer so že lansko leto predstavili večjo različico Čokoladne Slovenije, ki je sestavljena iz 12 različnih ročno narejenih koščkov čokolade, ki skozi svoj 3D relief in okus predstavljajo pestrost naše države.

Kot so sporočili iz podjetja Moja Čokolada so okus zlate Čokoladne Slovenije belgijski mojstri čokolade razvijali kar dve leti, naravno zlato obarvanost pa so dosegli tako, da so ji dodali karameliziran sladkor in mleko. Nastala je premium čokolada z noto karamele, masla in smetane, z rahlim pridihom soli, kremasto svileno teksturo in zlatim sijajem, ki navduši prav vse, tudi tiste najbolj zahtevne ljubitelje čokolade.

Če boste pri izbiri darila kdaj v dilemi, zdaj veste! Ali drugače zadaj ke na voljo kot izjemno darilo Čokoladna Slovenija, ki ne bo poskrbela le za razvajanje brbončic, ampak bo poskrbela tudi za predstavitev Slovenije kot majhnega koščka raja na zemlji./LN/Fotografiji: press Moja Čokolada d.o.o.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s