VROČ J.PARTY V PUBU PLEČNIK TOKRAT PRIVABIL ESTRADNIKE

Kot so sporočili iz Agencije Ekskluzivno so posebni povabljenci minuli vikend preplavili v Pub Plečnik, kjer so se zabavali na t.i. J. partyju in pokušali priljubljeno irsko pijačo in premierno uživali v Plečnikovi rundi »Taste, that’s why!«.

Za glasbo so ta vikend poskrbeli glasbeniki King Foo, ki so pogreli vse prisotne in jih zavrteli na plesišču z največjimi svetovnimi uspešnicami, odigranimi na poseben in samosvoj način, Slavko Ivančić znani slovenski pevec pa je prisotne zabaval ob kapljici vin Kristančič in izbrani kulinariki, katere skozi celoten vikend ni manjkalo.

Velja dodati, da je Pub Plečnik na Plečnikovem trgu 1 v Ljubljani, odprta pa je od zajtrka do pozne večerje, seveda tudi čez teden. Njihova kuhinja pa zagotavlja vedno pester in odličen izbor jedi in seveda, kar sodi zraven.

Tokrat ni manjkalo tudi smeha, saj so obiskovalce v sklopu J. partyja zabavali stand up komiki Papič, Jankič in Špital. Ob tem velja vedeti, da se tradicionalno stand up večeri v Plečniku nadaljujejo in bodo tudi v prihodnje na sporedu dvakrat na mesec.

Ker se bliža oktober, se v Pubu Plečnik že pripravljajo na poseben dogodek, kjer boste lahko uživali v izjemno pestri izbiri hmeljske kapljice, kaj je to, javno ne bomo razlagali. 

A bomo, da v Pub Plečnik redno uživajo znani obrazi, kamor vabijo tudi vse, ki jim je do odlične zabave v glavnem mestu. In kot sporočajo, ste pri nji vedno dobrodošli.

Fotografije, ki nam jih je Agencija Ekskluzivno posredovala nismo podpisovali, saj je šlo za znane osebnosti, torej se ve, kdo je kdo./LN/ Press fotografije: Agencija Ekskluzivno

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s