Nekdanja Sanjska ženska Miša Margan Kocbek predstavila svoj prvi roman – ljubezensko kriminalko Mesto prevar

Mihaela Margan Kocbek, slovenska novinarka, pisateljica, in televizijska voditeljica, ki se je leta 2005 predstavila v resničnostnem šovu Sanjska ženska, je te dni javnosti predstavila svoj prvi roman – ljubezensko kriminalko Mesto prevar, ki je izšla pri založbi Mladinska knjiga. Avtorica je izid knjige pospremila s številnimi dogodki, kjer je predstavila celotno ekipo in zgodbo glavne junakinje Emilije, ki že postaja ljubljenka bralk in bralcev.

Po uspešni predstavitvi romana, ki ga je že imela v Mariboru pred začetkom poletja, je z ostalimi bralci svojo izkušnjo s pisanjem knjige delila tudi po drugih večjih mestih. Po Mariboru se je odzvala še vabilu in svoj prvenec ljubezensko kriminalko Mesto prevar predstavila še v knjigarni Konzorcij v Ljubljani in v knjigarni Mladinske knjige v Izoli

Na predstavitvah pa so si obiskovalci lahko ogledali tudi prav poseben video napovednik, ki ga je avtorica ustvarila, da bi z njim nagovorila tudi bralce, in sicer tiste, ki so vešči spremljanja internetnih vsebin. 

Promocije knjige so se zadnje predstavitve odzvali tudi številni Mišini prijatelji in znane osebnosti iz medijskega sveta. Kdo so bili si jih se predstavljajo na teh posnetkih, se razume skupaj z avtorico, ki nam je fotografije tudi posredovala.

Dodajmo še, da je roman avtorice Mihaele Margan Kocbek – MESTO PREVAR ugledal luč sveta zagotovila založba Mladinska knjiga pod taktirko urednice Urške Kaloper. In to, da je kriminalka MESTO PREVAR izdana v žepni izdaji, in sicer obsega 320 strani, cena žepne izdaje pa znaša 19,99 evra. Tisti, ki so roman »predelali« pravijo, da je Mihaela Margan Kocbek zadela v polno. Tudi mi mislimo tako!/Objavo priredila: Alenka T. Seme/Fotografije press/ Mihaela Margan

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s