Oholi Boris Johnson v Bruselj poslal nepodpisano pismo za novo preložitev brexita

Britanski poslanci so sinoči po, njim znani burni razpravi, podprli dopolnilo, s katerim je veličina zatavala, da se preložili dokončna potrditev dogovora o brexitu do sprejetja potrebne zakonodaje. Za takšno odločitev je glasovalo 322 poslank in poslancev, proti pa jih je bilo 306.

S to odločitvijo so britanske poslanke in poslanci predsedniku vlade Borisu Johnsona tudi naložili, da mora Evropsko unijo zaprositi za novo preložitev brexita, in sicer do sprejetja potrebne zakonodaje, ki bo opredeljevala izstop V. Britanije iz EU.

A Boris Johnson ne bi bil Boris Johnson, če ne bi ravnal po svoje. To pa je, da je pismo za novo preložitev brexita v Bruselj poslal, kar nepodpisano.

Da Boris Johnson sodi med ohole in neprevedljive politike, je znano, a, da v Evropski uniji sprejmejo nepodpisano listino, kot verodostojni dokument dokazuje, ali pa oholi britanski premer ponižuje Evropejce in s tem vsako članico EU posebej, če v EU tako pismo sprejemajo ter Borisa Johnsona kot verodostojnega sogovornika. 

Namreč, kdo je pa V. Britanija, ki se je sama odločila za izhod iz EU, da se zdaj milo rečeno neki nekulturni in minorni britanski politik tipa Boris Johnson dela norca iz Evropejcev predvsem pa iz vodilnih politikov članic EU.

V primeri, če politiki EU sprejmejo nepodpisano pismo o preložitvi brexita, kot verodostojno listino je to jasen dokaz, da EU nima ne koncepta in ne strategije, kaj šele odnosa do svojih državljanov. Bolje rečeno, s tem bodo evropski politiki jasno potrdili, da so Britanci bili vedno nad narod v EU, se razume tudi ob Francozih in Nemcih.

Res je skrajni čas, da se politikom EU, da jasno vedeti, da imamo Evropejci dovolj britanskih izigravanj ter dovolj njihove pokvarjene samopašnosti. Če tega ne dojemajo evropski politiki, jim to pač morajo jasno povedati evropski državljani.

Nepodpisano pismo za novo preložitev brexita oholega Johnsona, ki naj bi ga ta poslal sinoči v Bruselj, pa je treba vreči v koš za smeti./Pripravil: J. Temlin/

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s